Ön Paneldeki Kulaklık Girişinin Bağlantıları Nasıl Yapılır?

Mr.Erkvn

Kilopat
Dün gece bilgisayarımı topladım. Ancak anakart yeni olduğu için ses girişlerini nereye ve nasıl takılacağını bilmiyorum. MSI H110M Pro VD anakart kullanıyorum. Nereye ve nasıl takacağımı söyler misiniz?

Anakartın veya Kasanın kitapçığında nasıl takılacağı yazıyordur, ben ordan bakarak taktım.

HD Audio yazan yere önden ses portlarından gelen kabloyu takmanız gerek. Kısacası önden ses çıkışlarından gelen kabloyu yukarıdaki arkadaşın attığı fotoğraftaki yere takmanız yeterli.

Bir çok kablo var sanırsam 6 adet nasıl doğru yeri bulacağım? Anakartın kitapçığına baktım yok. Sadece power switch falan. Onlarıda taktım zaten.

Bir çok kablo var sanırsam 6 adet nasıl doğru yeri bulacağım? Anakartın kitapçığına baktım yok. Sadece power switch falan. Onlarıda taktım zaten.
Arkadaşın fotoğrafta gösterdiği yere takmanız gerekli. Kablonun üzerinde de HD audio yazar zaten.

Orada bi sıkıntı yok hocam. Her şey tamam ama orda 6-7 adet pin var hangi pine takacağım?
Ordakilerde birtane boşluk olacak, sizi ön panelden gelen gelen HD Audio kablonuzda da boşluk olacak hepsini denk getirip takabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…