Ön USB Flash Bellek Sorunu

sanjosephine

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kasamin ön usb baglantilarina Flash Bellek taktigimda ya diski biçimlendirmek gerekiyor diyor biçimlendirmeyi baslatinca da biçimlendirme başarısız diyor. Ya da flashi görüyor ama 2 dk sonra bağlantı kopuyor. Gamepad, mouse ve klavye bagladigimda hiç bir sorun yok.
Kasa: Zalman Z3 Plus
Anakart: MSI Z97 Gaming 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gidip yeni birtane aldım onda da aynı sorun. Kendi Flash bellegim başka pcde sorun çıkarmıyor. Bellekler temiz yani

Şimdi format attım yine aynı sorun var. Ön tarafa telefon vs. takıyorum hiçbir sorun yok ama flash bellek açılmıyor. Ama arka tarafa takınca flash açılıyor.

Bende de aynı sorun vardı. (gaming 5) Hiç görmüyordu. Meğerse Vatan Bilgisayar bilgisayarımı toplarken telin tekini yamultmuş. (USB 3.0)

Bende görüyor ama bağlantı kopuyor, Flash diski biçimlendirmek gerekiyor diyor. Gamepad klavye mouse takınca bir sıkıntı yok

Hocam sen hiç gormuyordu diyorsun bende farklı aygıtlar takınca bir sorun yok. O dediğin tel yamulsa hiç bişe açılmaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…