Ön ve arka ses çıkışlarının birlikte çalışması

bafralifatih55

Hectopat
Kasada yer alan arka hoparlör çıkışına 2+1 ses sistemi bağladım. Ön Audio çıkışına da kulaklık.
İstediğim kulaklık takıldığında ses sistemindek yani arka Audio çıkışının kesilmemesi, ön ve arka Audio çıkışlarının birlikte çalışması.
Böyle bir ayarı Realtek'ten yapmıştım. Ama şimdi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
En güncel Realtek Audio driverini indirin. Realtek denetim masasından arka ve ön portları yönlendirin. Masaüstündeyken seslerin nereden gelmesini istiyorsanız bildirim tepsisinde bulunan ses simgesine sol tık yaparak seçin. Kullandığınız uygulamalarda da çıkış sesi ayarlarını istediğiniz gibi yapın.
Misal ben CS:GO oyun seslerini kulak içi kulaklıktan, Discord konuşma seslerini kulak üstü kulaklıktan duyabiliyorum.

merhaba
işte yönlendirme işini nasıl yapacağım? aynı anda hem ön, hem de arka audio çıkışını nasıl aktif edeceğim?
merhaba
bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı