Çözüldü Önbelleğe alınmış RAM

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SngrBob

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h
Ram : 32GB 3200Mhz DDR4
SSD : 1TB M.2 SSD
Merhaba. Görev Yöneticisi'ni açtığımda önbelleğe alınmış dosya boyutunu çok gördüm 7.8 GB yazıyordu. Sizce RAM kullanımım normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 558
Çözüm
Merhaba. Görev Yöneticisi'ni açtığımda önbelleğe alınmış dosya boyutunu çok gördüm 7.8 GB yazıyordu. Sizce RAM kullanımım normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çok siteye, oyuna falan girdiysemiz normaldir. Bir süre sonra düzelir RAM zaten geçici depolama bildiğiniz gibi.
Çok siteye, oyuna falan girdiysemiz normaldir. Bir süre sonra düzelir RAM zaten geçici depolama bildiğiniz gibi.

RDR2'den çıktım az önce bir de video falan izliyordum arkada yani normal o zaman değil mi?

Bir sorum daha olucak rdr 7gb ram kullanıyor benim sistemim boşta 2gb kullanıyor normalde oyuna girince 9gb kullanması gerekiyor fakat toplam kullanılan ram 11 yazıyor sebebi nedir ?

Bir sorum daha olacak RDR 7GB RAM kullanıyor benim sistemim boşta 2 GB kullanıyor normalde oyuna girince 9GB kullanması gerekiyor fakat toplam kullanılan RAM 11 yazıyor sebebi nedir?

Bazen oyunun sahnelerine göre değişir ve arkada oyunu açtığınızda sadece oyun açılmıyor oyunu açtığınız Steam gibi uygulamalar da açılıyor.

Bazen oyunun sahnelerine göre değişir ve arkada oyunu açtığınızda sadece oyun açılmıyor oyunu açtığınız Steam gibi uygulamalar da açılıyor.
Doğru tamamdır sağ olun.

Endişe edecek konu yok. Ben DAI açınca benimki de biraz şişiyor. Oyundan çıksam bile PC kapanmadıkça oyuna tekrar girdiğimde yükleme süresi çok kısalıyor. PC kapanınca ve açılınca ilk yükleme uzun sürüyor. O yüzden ara vereceğimde uykuya alıp Önbelleğin rezervini koruyorum 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı