Önce Far Cry 3 mü oynanır, Far Cry 5 mi?

M. Akif

Decapat
Daha fazla  
Far Cry 5 Gold paketi aldım, şu an her iki oyuna da sahibim. Hangisinden başladığımın bir önemi var mı? Şahsen önce Far Cry 5'ten başlamak istiyorum ama ondan sonra 3'ü oynadığımda grafik vs. kötü gözükür diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikaye bağlantısı yok diye biliyorum, ama bence 5'den başla. 3 serinin en iyi oyunu olarak söyleniyor. Ben olsam sona bırakırdım. Ama farketmez hangisinden başladığın.

Far Cry serisi ufak değişiklikler haricinde genel olarak aynı, 3 çok iyi bir oyun olduğu için sadece sonundaki sayıyı değiştirerek aynı oyunu yayınlayıp duruyorlar. Hangisinden başladığınız çok farketmez.

Hikaye bağlantısı yok diye biliyorum, ama bence 5'den başla. 3 serinin en iyi oyunu olarak söyleniyor. Ben olsam sona bırakırdım. Ama farketmez hangisinden başladığın.
Far Cry, 3'den beri pek değişmediği için 3'ü en sona bırakınca artık bıkmış olacak oyundan.

Far Cry 3'ü oynadıktan sonra muhtemelen beşinci oyununu oynayamazsın. Üçüncü oyunu gerçekten iyi ve aynı zaman da bana göre serinin en iyi ve son oyunudur. Üçüncü oyunundan sonra çıkışını yapan diğer oyunları, üçüncü oyununun neredeyse aynısı. Ciddi değişiklik yok. Beşinci ya da üçüncü oyununu oynamanız fark etmiyor. İkisini de oynamak istiyorsanız önce beşinci oyunundan başlamanız, daha mantıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı