eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 18 Kasım 2021 #1 Yeni format atıp Linux Mint yükledim. Lutris yüklemek istiyorum. Önce Wine mi yüklenmeli yoksa Lutris mi? Yoksa hangisini önce yüklediğimin bir önemi yok mu?
Yeni format atıp Linux Mint yükledim. Lutris yüklemek istiyorum. Önce Wine mi yüklenmeli yoksa Lutris mi? Yoksa hangisini önce yüklediğimin bir önemi yok mu?
X xhasher Yoctopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 24 Yer /home 18 Kasım 2021 #2 Ilk once hayirli olsun linuxa gecmissin. Fark yoktur. Artı 0 Eksi
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 18 Kasım 2021 #3 xhasher dedi: Ilk once hayirli olsun linuxa gecmissin. Fark yoktur. Genişletmek için tıkla... Şu konuya da yardımcı olur musunuz? Lutris'e Epic Games yüklerken hata veriyor Lutris'e Epic Games yüklerken bir süre sonra aşağıdaki hatayı veriyor: www.technopat.net Artı 0 Eksi
xhasher dedi: Ilk once hayirli olsun linuxa gecmissin. Fark yoktur. Genişletmek için tıkla... Şu konuya da yardımcı olur musunuz? Lutris'e Epic Games yüklerken hata veriyor Lutris'e Epic Games yüklerken bir süre sonra aşağıdaki hatayı veriyor: www.technopat.net