Arkadaşım birkaç gün önce premium MC aldı. İlk gün birlikte oynadık Hypixel'de bile sorun yaşamıyordu. Evvelsi gün kendi Aternos sunucumuza girdik ve çok fazla kasmaya başladı, sadece kendi sunucumuzda böyledir diye düşündük Hypixel'e girdik o da çok kasıyordu. FPS'de 0 gösteriyordu. Her şeyi denedik işe yaramadı ben de onunla girdim bende olmadı onlar benimki de MC premium. İkimiz de OptiFine'de kullanıyoruz.
MC'yi açmadan önce Overcooked 2 girdik arkadaşımın PC'de o da açılmayınca C++'dan bir şey indirince düzeldiğini öğrendik. Düzelttik oynadık sonra MC girdik bu sorun oldu ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum.
Bir de PC'ye virüs bulaştığı için Kaspersky kurup virüsü kaldırdık tarama falan da yaptık yaklaşık 2 saat sonra Kaspersky'dan kaynaklı kasma olabileceği aklımıza geldi, sildik ama etki etmedi.
MC'yi açmadan önce Overcooked 2 girdik arkadaşımın PC'de o da açılmayınca C++'dan bir şey indirince düzeldiğini öğrendik. Düzelttik oynadık sonra MC girdik bu sorun oldu ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum.
Bir de PC'ye virüs bulaştığı için Kaspersky kurup virüsü kaldırdık tarama falan da yaptık yaklaşık 2 saat sonra Kaspersky'dan kaynaklı kasma olabileceği aklımıza geldi, sildik ama etki etmedi.