Önceden kasmayan oyunlar şimdi kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

oggiowski

Megapat
RAM
8gb
Ekran kartı
940mx
İşlemci
i5
Merhaba,

Önceden kasmayan rahatça oynanan oyunlar artık kasmaya başladı bu Online sürekli güncelleme gelen oyunlar olsun, Online olmayan güncelleme gelmeyen oyunlar olsun sebebi nedir acaba?

Bunun felsefesini yapacak çözüm bulailecek arkadaş var mı?

Cihaz; Lenovo IdeaPad 510-15ISK

Merhaba,

Önceden kasmayan rahatça oynanan oyunlar artık kasmaya başladı bu Online sürekli güncelleme gelen oyunlar olsun, Online olmayan güncelleme gelmeyen oyunlar olsun sebebi nedir acaba?

Bunun felsefesini yapacak çözüm bulailecek arkadaş var mı?

Cihaz; Lenovo IdeaPad 510-15ISK

Hocam arkada çok çalışan program vardır zamanla bu programlarada güncelleme geliyor.
Belki virüs bulaşmış olabilir.
Bende de aynı sorun vardı oyunlar çok olmasa da FPS düşüyordu aşırı fazla RAM kullanıyordu neden kaynaklıydı bilmem ama format attım düzeldi sizde format atabilirsiniz.

Toplu bir şekilde cevap vermek isterim cevap yazan arkadaşlarıma;

Termal macun yenilendi, cihaz içi temizlendi, klimalı odada aşırı yüksek sıcaklık değerlerine ulaşmıyor, format attım, arka planda uygulamaların hepsi kapalı. Bunları yaptıktan sonra da değişen bir şey olmadı ne yazık ki.

Toplu bir şekilde cevap vermek isterim cevap yazan arkadaşlarıma;

Termal macun yenilendi, cihaz içi temizlendi, klimalı odada aşırı yüksek sıcaklık değerlerine ulaşmıyor, format attım, arka planda uygulamaların hepsi kapalı. Bunları yaptıktan sonra da değişen bir şey olmadı ne yazık ki.

Hocam demek ki kullandığınız programların sistem gereksinmi artmış ya da kullandığınız işletim sisteminin sistem gereksinimleri artmış.

Peki çözümü olacağını düşündüğünüz yöntemler önerileriniz nelerdir?

Hocam kullandığınız programların varsa Lite sürümü, Google da eklentiniz varsa olabildiğince kullanmayın RAM'ı yoruyor sonuçta, arkada çalışan uygulamaları kapatın Görev Yöneticisi'nden, tüm driverları güncelleyin özellikle ekran kartı driverini güncelleyin benim aklıma başka gelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı