Önceki Windows yüklemelerini silsem bir şey olur mu?

freakcnsl

Hectopat
Merhabalar.
Windows 10 kullanıyorum. Daha önce Windows 11 yükleyip daha sonra tekrardan Microsoft'un sitesinden Windows 10'u yüklemiştim. 30 GB yer kaplıyor. Silsem bir şey olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2 KB · Görüntüleme: 66
Sanmıyorum o yedekleme eğer isterseniz yedekleme ile Windows 11ye tekrar kurun diye Windows tutuyor dosyayı.

Eski sürümden yeni sürüme dönemiyorsunuz. İçinde sadece kullanıcı dosyaları var. İstemiyorsanız silebilirsiniz. Eski verilerinizi oradan alabilirsiniz.

Sanmıyorum o yedekleme eğer isterseniz yedekleme ile Windows 11ye tekrar kurun diye Windows tutuyor dosyayı.

Hocam zaten güncellemesi hala daha duruyor. Silsem sisteme bir şey olur mu?
Eski sürümden yeni sürüme dönemiyorsunuz. İçinde sadece kullanıcı dosyaları var. İstemiyorsanız silebilirsiniz. Eski verilerinizi oradan alabilirsiniz.

Hocam güncellemesi var zaten hala. Silsem işletim sistemine veya sisteme bir şey olur mu?

Hocam güncellemesi var zaten hala. Silsem işletim sistemine veya sisteme bir şey olur mu?
Silebilirsin hiçbir şey olmaz

Dizini "C:\Windows.old" şeklinde oluyor. Silseniz bir şey olmaz. Eski kullanıcı dosyalarınızı geri alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı