[Öneri] Sağlık kategorisindeki "malum" konular yasaklanmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@509401 var ya forum adina dusundugunuz icin degil de illa bir seye muhalif olma derdindesiniz. Iyi bir şey degil bu.

Hocam sizin derdiniz ne? Filtre gelsin herkes rahatlasın vallahi bu kadar küçük bir şeyi büyüttünüz ya helal olsun. Muhalif değilim rahatsız oluyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden böyle bir istekte bulunduğunuzu anlayamadım hocam?
Bİr başlıkta penis, vajina vb. kelimeler görmek sizi rahatsız ediyorsa sorun sosyalde değil sizde.
 
Bakın, burası dünya üzerinde internet ağında varolan yüzlerce, belki de binlerce forum gibi bir forum. Forum nedir? İnsanlar forum yönetimi tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde konu açarlar. Soru sorarlar. İnsanlar da isterlerse cevap verirler. Forumlarda dostça sohbet eder insanlar. Yüzyüze soramadıkları soruları sorarlar. Ve işin ilginç yanı, bak bu seni çok şaşırtacaktır; forumlarda açılan konuları sen seçemezsin. Filtre getirilmesi çok saçma olur. Mesela burada yüzlerce kişi toplanalım, konu açalım "bilgisayar önerisi konusu görmek istemiyoruz" diyelim. Filtre isteyelim öneri konuları için. Filtrenin ne kadar saçma olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Forum yönetimi o konuları onaylıyorsa kurallara aykırı değildir. Neyin filtrelenip neyin filtrelenmeyeceğini kim seçecek, sesi daha çok çıkan mı? Devamında, cinsel problemlere "malum" demenize gerek yok. Bunlar tabu olmaması gereken doğal şeyler, hayatın içindeler siz kabul etmeseniz de. Göz kelimesi, parmak kelimesi, akciğer kelimesi ne kadar normalse penis kelimesi de bir o kadar normal. Bunu anlamanız gerek. Bu konular +18 değildir Zaten +18 içeriklere böyle forumlarda erişemezsiniz. Burası insanların kurallar çerçevesinde istedikleri konuları açtıkları yer. Kısıtlama, kısıtlama, kısıtlama. Zaten bize yaptıkları bu değil mi?
 
@509401 insanlar özgürdür ve forum kurallarina aykiri konular olmadigi surece onaylanmasinda bir sakinca gormuyorum. Sirf sen rahatsiz oluyorsun diye de insanlari kisitlamayi da dogru bulmuyorum. Rahatsiz oluyorsan direkt al bilgisayari camdan asagi at. Kesin cozum olur, internet ortaminda karsina cikacak seyleri bilemezsin. Konuyu da takipten cikiyorum, iyi geceler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı