Önlem alınmasına rağmen Steam hesabının çalınması

KaanGvn

Centipat
Daha fazla  
2 adımlı doğrulama vb. her türlü önlemi aldım ama biri hesabıma girip CS skinlerimi satıp saçma sapan Dota itemları almış saçma dememin sebebi aldığı şey pahalı olmasına rağmen satış değeri 3 cent gösteriyor. Hesaptaki herkesi atıp ek önlemler aldım. Arkadaşlarımı da silmiş ve aynı olay arkadaşımda da yaşanmıştı bunun sebebi nedir?

hocam peki 2 adımlı doğrulama nereye bağlı

2 adımlı doğrulamaya fazla güvenmemek lazım. Bende nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bir şekilde bypass ediliyor.

çözümü yokmu bunun hepimiz riskteyiz o zaman
Her web sitesine girmeyin. Çerez kopyalama gibi şeylerle bypass edilebiliyor. Bu çok çok nadir bir durum ama yine de önleminizi alın diye diyorum. Bilgisayarınızda da anti-virüs kullanın kesinlikle. Virüs cihaza bir kere girdikten sonra neredeyse tüm bilgileriniz karşı tarafa gitmiş oluyor. Girdikten sonra temizlemeninde pek bir anlamı kalmıyor yani giden gitmiş oluyor. O yüzden anti-virüs gerekli ki daha virüs cihaza girmeden engellesin.

teşekkür ederim desteğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…