Önlem alınmasına rağmen Steam hesabının çalınması

KaanGvn

Centipat
Daha fazla  
2 adımlı doğrulama vb. her türlü önlemi aldım ama biri hesabıma girip CS skinlerimi satıp saçma sapan Dota itemları almış saçma dememin sebebi aldığı şey pahalı olmasına rağmen satış değeri 3 cent gösteriyor. Hesaptaki herkesi atıp ek önlemler aldım. Arkadaşlarımı da silmiş ve aynı olay arkadaşımda da yaşanmıştı bunun sebebi nedir?

çözümü yokmu bunun hepimiz riskteyiz o zaman
Her web sitesine girmeyin. Çerez kopyalama gibi şeylerle bypass edilebiliyor. Bu çok çok nadir bir durum ama yine de önleminizi alın diye diyorum. Bilgisayarınızda da anti-virüs kullanın kesinlikle. Virüs cihaza bir kere girdikten sonra neredeyse tüm bilgileriniz karşı tarafa gitmiş oluyor. Girdikten sonra temizlemeninde pek bir anlamı kalmıyor yani giden gitmiş oluyor. O yüzden anti-virüs gerekli ki daha virüs cihaza girmeden engellesin.

Her web sitesine girmeyin. Çerez kopyalama gibi şeylerle bypass edilebiliyor. Bu çok çok nadir bir durum ama yine de önleminizi alın diye diyorum. Bilgisayarınızda da anti-virüs kullanın kesinlikle. Virüs cihaza bir kere girdikten sonra neredeyse tüm bilgileriniz karşı tarafa gitmiş oluyor. Girdikten sonra temizlemeninde pek bir anlamı kalmıyor yani giden gitmiş oluyor. O yüzden anti-virüs gerekli ki daha virüs cihaza girmeden engellesin.
teşekkür ederim desteğiniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı