Önü açık eşit ağırlık bölümü önerisi

@Promethea @The Notorious
Öncelikle teşekkür ediyorum yanıt verdiğiniz icin. Ben hukuk düşündüm ama beni caydıran nokta çok çabalama gerektirmesi ve puanının yüksek olması hem o kadar puan yapamam hem de o kadar çabalayamam hukukta. YBS düşündüm ama matematik gerektiriyor sanırım, bende matematikten nefret ederim. Öyle ileri düzey bir matematik gerektiriyor mu bilginiz var mı acaba? Ve uluslararası ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz.
Şuan Türkiye şartlarında çabalama gerektirmeyecek hiç bir bölüm yok. O yüzden bu hukuğa özel bir durum değil. Matematiğe gelince hukukta matematik olmasa bile zaten iyi bir fakülteye gitmek için AYT matematiği çıtırdatmak gerekiyor. Aynı durum YBS içinde geçerli yazılım değil pazarlama işletme ve analiz odaklı ilerlerseniz bile yine güzel bir üniversite için AYT matematik şart oluyor.

Şu an Türkiye şartlarında çabalama gerektirmeyecek hiçbir bölüm yok. O yüzden bu hukuka özel bir durum değil. Matematiğe gelince hukukta matematik olmasa bile zaten iyi bir fakülteye gitmek için AYT matematiği çıtırdatmak gerekiyor. Aynı durum YBS içinde geçerli yazılım değil pazarlama işletme ve analiz odaklı ilerlerseniz bile yine güzel bir üniversite için AYT matematik şart oluyor.

AYT matematiği yapmamayı düşünüyorum o derece vasat bir durumdayım. Çabalamam derken hukuk için geçerli, belirli sabit bir iş yok iş gelebilir de gelmeyedebilir onun peşinde koşamam anlamında dedim bakalım hayırlısı çok teşekkür ederim.

Hedef sıralamanız nedir?

Hukuk için şu videoyu izleyebilirsiniz, çok faydalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok iyi bir sıralama beklemiyorum 500 bin en düşük video için teşekkürler

AYT matematiği yapmamayı düşünüyorum o derece vasat bir durumdayım. Çabalamam derken hukuk için geçerli, belirli sabit bir iş yok iş gelebilir de gelmeyedebilir onun peşinde koşamam anlamında dedim bakalım hayırlısı çok teşekkür ederim.

Çok iyi bir sıralama beklemiyorum 500 bin en düşük video için teşekkürler

O sıralamaya okunulmaz. Mezuna kalın

O sıralamaya alan üniversitede nasıl bir eğitim bekliyorsunuz? Ve o sıralamaya bırakın burslu hukuk kazanmayı özelde bile giremezsiniz.

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım hukuk istemiyorum zaten. Psikoloji ve uluslararası ilişkiler düşündüğümü belirtmiştim. Eğitim konusuna gelirsek devletteki gibi bir kalite beklemiyorum ama iyi olan yerler var. Mezuna kalıp bir sene daha aynı tantanayı çekemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı