Ahmet soru Yoctopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #1 Ördek virüsü bilgisayara girdi. Ne yapacağım? Dosya Ekleri virüs.PNG 177,3 KB · Görüntüleme: 296 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2022
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 23 Mayıs 2022 #2 Malwarebytes yükleyip taratın. Bu nasıl virüs ilk kez görüyorum. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Artı 0 Eksi
Malwarebytes yükleyip taratın. Bu nasıl virüs ilk kez görüyorum. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2022 #4 Ayrıca virüs şakaya gelmez. Artı 0 Eksi
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 23 Mayıs 2022 #5 İlk defa böyle bir virüs gördüm. Onu geçtim ördek arkadaş yeni metin belgesi açıp bilgilendirme yapmış. Artı 0 Eksi
İlk defa böyle bir virüs gördüm. Onu geçtim ördek arkadaş yeni metin belgesi açıp bilgilendirme yapmış.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 23 Mayıs 2022 #6 Yanlış olabilirim ama bu virüs trol bir virüs diye biliyorum, PC zarar vermiyor ama bir şey yaparken gıcık ediyor insanı Ama yine de bir virüs. Artı 0 Eksi
Yanlış olabilirim ama bu virüs trol bir virüs diye biliyorum, PC zarar vermiyor ama bir şey yaparken gıcık ediyor insanı Ama yine de bir virüs.
KerOn Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #7 METANİC dedi: Malwarebytes yükleyip taratın. Bu nasıl virüs ilk kez görüyorum. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu arkadaşın dediği gibi Malwarebytes ya da Kaspersky: Kaspersky Free Antivirüs - Tüm Cihazlar İçin Ücretsiz Bulut Güvenliği | Kaspersky indirip taratın bu antivirüsler şuan piyasadaki en güçlü antivirüsler bunlar temizleyemezse büyük ihtimal formattan başka çare yok (virüsün kendine has silme yöntemleri yoksa) Ayrıca hocam çok merak ettim nasıl sokmayı başardınız acaba virüsü? Artı 0 Eksi
METANİC dedi: Malwarebytes yükleyip taratın. Bu nasıl virüs ilk kez görüyorum. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu arkadaşın dediği gibi Malwarebytes ya da Kaspersky: Kaspersky Free Antivirüs - Tüm Cihazlar İçin Ücretsiz Bulut Güvenliği | Kaspersky indirip taratın bu antivirüsler şuan piyasadaki en güçlü antivirüsler bunlar temizleyemezse büyük ihtimal formattan başka çare yok (virüsün kendine has silme yöntemleri yoksa) Ayrıca hocam çok merak ettim nasıl sokmayı başardınız acaba virüsü?
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.203 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2022 #8 Çok tatlı ve masum bir ördeğe benziyor. Bence silme kalsın. Artı 0 Eksi
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2022 #9 AdwCleaner'in ve Malwarebytes'in kolay bulacağını düşünüyorum: AdwCleaner 2025 - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance. www.malwarebytes.com Free Antivirus 2025 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more. www.malwarebytes.com Artı 0 Eksi
AdwCleaner'in ve Malwarebytes'in kolay bulacağını düşünüyorum: AdwCleaner 2025 - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance. www.malwarebytes.com Free Antivirus 2025 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more. www.malwarebytes.com
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 23 Mayıs 2022 #10 Sen de ördeğin yanına Kaz koy. Artı 0 Eksi