Örgün eğitimden açık öğretime nasıl geçilir?

Kırmızı ejder

Hectopat
Daha fazla  
Yerleşilen üniversiteye kayıt olup aynı gün AÖF'e açık üniversiteye başvuru yapıp açıktan üniversiteye geçiş oluyor mu? Böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerleşilen üniversiteye kayıt olup aynı gün AÖF'e açık üniversiteye başvuru yapıp açıktan üniversiteye geçiş oluyor mu? Böyle bir şey mümkün mü?

İkinci üniversite kapsamında açıköğretim fakültesine kayıt olabilirsin. Lisans bölüm kaydın varsa lisansa veya önlisansa başvurabilirsin. Önlisans ise sadece önlisans.

Bu konuyla ilgili sorularını bekliyorum.

İkinci üniversite kapsamında açık öğretim fakültesine kayıt olabilirsin. Lisans bölüm kaydın varsa lisansa veya önlisansa başvurabilirsin. Ön lisans ise sadece ön lisans.

Bu konuyla ilgili sorularını bekliyorum.

İkinci üniversite okumak için açık üniversite okumak istemiyorum yani istediğim şu İstanbul içi örgün eğitim kazanamıyorum şehir dışında ki yerlerde iyi olmayan bölümleri kazanabiliyorum örgüne kayıt olduktan sonra AÖF başvurusu yapıp kabul edildikten sonra örgün kaydımı silmek istiyorum yani böyle bir şey olur mu?

İkinci üniversite okumak için açık üniversite okumak istemiyorum yani istediğim şu İstanbul içi örgün eğitim kazanamıyorum şehir dışında ki yerlerde iyi olmayan bölümleri kazanabiliyorum örgüne kayıt olduktan sonra AÖF başvurusu yapıp kabul edildikten sonra örgün kaydımı silmek istiyorum yani böyle bir şey olur mu?
Kayıt yapıp gitmezsin örgüne. Benim arkadaşım öyle yaptı. Zaten kayıtlar E-devlet üzerinden de oluyor. Kayıt olduktan sonra hemen AÖF’e kayıt yaparsın.

Kayıt yapıp gitmezsin örgüne. Benim arkadaşım öyle yaptı. Zaten kayıtlar e-Devlet üzerinden de oluyor. Kayıt olduktan sonra hemen AÖF'e kayıt yaparsın.

İstediğim şeyi gerçekleştirebiliyorum yani öyle mi? Evet eğer yapabilirsem bende e-Devlet üzerinden örgüne kayıt olacağım kayıt olduktan sonra AÖF'e başvuracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı