R Robsy Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #11 demoknight dedi: dost 52 puanla nereye girmeyi planlıyorsun? yoksa okulun taban puanı 52'de ben mi yanlış anladım? Genişletmek için tıkla... Kanka taban puanı 52 52 ama zaten lgs de 100 puan kendileri veriyor gitmek istediğim okulun taban puanı 52 lgs puanım 201 demoknight dedi: Taban puanı 52 olan okuldan hayır gelir mi orası merak konusu cidden Genişletmek için tıkla... Anadolu lisesi kanka düz Anadolu lisesi gidebilir miyim yani puanım yetiyor mu?
demoknight dedi: dost 52 puanla nereye girmeyi planlıyorsun? yoksa okulun taban puanı 52'de ben mi yanlış anladım? Genişletmek için tıkla... Kanka taban puanı 52 52 ama zaten lgs de 100 puan kendileri veriyor gitmek istediğim okulun taban puanı 52 lgs puanım 201 demoknight dedi: Taban puanı 52 olan okuldan hayır gelir mi orası merak konusu cidden Genişletmek için tıkla... Anadolu lisesi kanka düz Anadolu lisesi gidebilir miyim yani puanım yetiyor mu?
demoknight Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 60 25 Eylül 2023 #12 Robsy dedi: Kanka taban puanı 52 52 ama zaten LGS de 100 puan kendileri veriyor gitmek istediğim okulun taban puanı 52 LGS puanım 201. Anadolu lisesi kanka düz Anadolu lisesi gidebilir miyim yani puanım yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gidebilirsin diye düşünüyorum, yine de bir okula danış.
Robsy dedi: Kanka taban puanı 52 52 ama zaten LGS de 100 puan kendileri veriyor gitmek istediğim okulun taban puanı 52 LGS puanım 201. Anadolu lisesi kanka düz Anadolu lisesi gidebilir miyim yani puanım yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gidebilirsin diye düşünüyorum, yine de bir okula danış.
R Robsy Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #13 demoknight dedi: Gidebilirsin diye düşünüyorum, yine de bir okula danış. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kanka adamsın
demoknight dedi: Gidebilirsin diye düşünüyorum, yine de bir okula danış. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kanka adamsın
al3sta Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 140 25 Eylül 2023 #14 Robsy dedi: Eyvallah kanka adamsın Genişletmek için tıkla... Puanı çok düşük, ortamı da haliye düşük profilli insanlardan oluşacaktır. Başka okullara bak.
Robsy dedi: Eyvallah kanka adamsın Genişletmek için tıkla... Puanı çok düşük, ortamı da haliye düşük profilli insanlardan oluşacaktır. Başka okullara bak.