ÖSYM Fotoğraf Değişimi

Eğer sana benziyorsa sıkıntı yok. Yani görevli bir sana bir fotoğrafa baktığı zaman ikisinin de aynı kişi olduğundan şüphelenmeyecekse değiştirmene gerek yok.
 
Eğer fotoğrafınız tanınmayacak bir durumdaysa problem oluşturur, görevli sizi sınava da almayabilir. Bu konudaki sorumluluk da tamamen sınava giren adaya aittir dolayısıyla için rahat etmiyorsa değişiklik yapsan iyi olur.
 
Hocam bence değiştirin derim başvuruda kabul edebilir ama sonradan sorun çıkabilir. En yakın ösym aday işlem merkezinden gidip fotoğrafınızı yenileyin. Gittiğinizde sizin resminizi çekip sisteme yükleyecekler.
 
Fotoğrafçıda resim çektirdim. Aday işlem merkezi nerede bilmiyorum.
internetten nerede olduğuna bakabilirsiniz hocam. Orada da bulamazsan Google Maps de konumunu bulup gidebilirsiniz. Yalnız Ösym fotoğrafı kendi çekiyor yani elden fotoğraf almıyor bilginiz olsun.
 
@Abdullah_Kadir eğer fotoğrafınız yoksa oradaki kameradan fotoğrafınızı çekiyorlar, fotoğraf çektirmene gerek yoktu. Onun dışında ÖSYM binası yaz, sana en yakın olana git. Hatta ÖSYM sitesinden kimlik fotoğrafı ile de güncellenebiliyordu diye hatırlıyorum.
1643475629932.png
 

Geri
Yukarı