ÖSYM tercihinde normal ile ikinci öğretimi aynı anda yazmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Globox sistem böyle işler. İstediğin üniversite ve bölümleri en başa yazıp ondan sonra daha az tercih ettiğin bölümü yazarsın. Yerleşme esnasında en baştaki tercihler tutmazsa en sondakilere yerleştirir. Örnek olarak sizin tercihinizde ilk 4 tercih tutmadı ama 5. tercihe ikinci öğretim yazdınız. İlk 4 tercihiniz tutmadı 5. tercihiniz tuttu ve siz 5. tercihi üstte yazdığınız için o gelir. Basitçe listede en üst kısımda bulunan tercih önce gelir.​
 
Arkadaşlar okuma konusunda bir sorununuz mu var, evet belki de yanlıştır belki haklısınız ancak neden bölüm başkanının bana böyle söylediğini anlamıyorsunuz? Şu an siz beni değil bölüm başkanını yalanlıyorsunuz. Mail atın diyorum, siz de iletişime geçin kendisiyle var mı yok mu öğrenin. Gitmiş gülücük atmış ÖSYM bazı şeyleri yazmıyor dedim diye, kardeşim git bak ÖSYM sitesinde tanımlarda ikinci öğretimde yazmıyor yatay geçiş yapabildiğin ha başka yerde yazıyor olabilir, belki bu bilgi de başka yerdedir bilmiyorum. Neyse daha fazla hiçbir şey yazmayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Globox yanlış bilgiyi ısrarla savunmaya devam etmenin de zaten bir mantığı yok. İyi akşamlar. Biz resmi kaynağa göre hareket ediyoruz. Söylediklerin de tamamen mantık dışı zaten. 10. numaralı yorumunda demişsin ki ikinci öğretim öğrencileri birinci öğretim programına yatay geçiş yapamaz demişsin. Tamam, onda sorun yok.

Konuda da ikinci öğretimle birinci öğretimi aynı yere yazmayın, puanınıza bakılmaksızın ikinci öğretim geliyor demişsin. Sana neden inanalım? ÖSYM'de de yazmıyor, git bölüm başkanını ara falan diyorsun. Kardeşim tekrar diyorum, dediğin şeyler hem birbirinden farklı ve konuda yazdığın şey ÖSYM'de yazmıyor. Böyle bir şey yok çünkü olsa yazar adamlar. Neden yazmasınlar? ÖSYM demek ki bazı şeyleri yazmayı sevmiyor demişsin, adamlar resmi devlet kurulu. Böyle bir şeyi mi yazmayacaklar? :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı