Özdebir deneme sonucu nasıl?

Türkçe: 14D.
İnkılap: 8D.
Din kültürü: 9D.
İngilizce: 8D.
Matematik: 5D.
Fen bilimleri: 14-15D
Sizce deneme sonucum nasıl?
İstikrarlı şekilde azar azar çalışırsan Türkçe ve fen 18/19’u görür rahat zamanın da var.Ancak matematik için aynı şeyi söyleyemem,matematiğe şimdi başlasan az çok etkisi olur.7.sınıftan başlayanlar var matematik yeni nesil sorularına alışmaya çalışıp,çözenler var dostum öyle düşün.Elinden geleni yap ancak sonuç olarak LGS’nin basit sınav olduğunu aklından çıkarma.

Matematik çok kötü geliştirmen lazm onun dışında Türkçe ve fen 17 18 görürse iyi olur.
İstikrarlı şekilde azar azar çalışırsan Türkçe ve fen 18/19’u görür rahat zamanın da var.Ancak matematik için aynı şeyi söyleyemem,matematiğe şimdi başlasan az çok etkisi olur.7.sınıftan başlayanlar var matematik yeni nesil sorularına alışmaya çalışıp,çözenler var dostum öyle düşün.Elinden geleni yap ancak sonuç olarak LGS’nin basit sınav olduğunu aklından çıkarma.
Netleri yükseltmek için daha çok deneme mi çözmeliyim yoksa daha çok konu mu çalışmalıyım?

Netleri yükseltmek için daha çok deneme mi çözmeliyim yoksa daha çok konu mu çalışmalıyım?
Denemeleri süre tutmadan çöz eğer soruların büyük bir kısmını çözebiliyorsan deneme çöz konu eksiğin yok demektir ama soruları çözemiyorsan süre kısıtlaması olmamasına ragmen konu eksigin var demektir o zaman konu çalışman lazım

Denemeleri süre tutmadan çöz eğer soruların büyük bir kısmını çözebiliyorsan deneme çöz konu eksiğin yok demektir ama soruları çözemiyorsan süre kısıtlaması olmamasına ragmen konu eksigin var demektir o zaman konu çalışman lazım
İklim, Kimyasal Tepkime ve DNA ve Genetik Kod konularından biraz eksiğim var.

İklim, Kimyasal Tepkime ve DNA ve Genetik Kod konularından biraz eksiğim var.

Bilmediğin konulardan çıkan bir deneme çözersen fazla yanlışın çıkar, ilk bi' konuyu kavra ve tekrar et. Sonra deneme çözersin. En önemli nokta, yanlışının üzerine git. Yapamadıklarını yapmaya çalış, bir daha konuyu tekrar et gerekirse öğretmenlerinden yardım iste. Başarı böyle geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı