Özdebir TYT TG2 netleri ilk 100 bin hedefi için nasıl?

RFCkuso

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. İlk yüz bine girsem yeter benim için. Sizce aralık ayına göre nasıl netlerim? Eksiklerimi söyleyebilir misiniz?
Türkçe 27 D 7 Y.
Sosyal 16 D 1 Y.
Matematik 14 D 8 Y.
Fizik 4 D 2 Y.
Kimya 3 D 2 Y.
Biyoloji 2 D 1 Y.
Yayınevi: Özdebir TYT TG2.

Sadece doğru ve yanlışlarınıza göre eksiklerinizi nasıl söyleyebiliriz ki? Mesela Türkçedeki 7 yanlış paragraftan mı yoksa dil bilgisi mi bilmeden yorum yapamam.

Selamlar. İlk yüz bine girsem yeter benim için. Sizce aralık ayına göre nasıl netlerim? Eksiklerimi söyleyebilir misiniz?
Türkçe 27 D 7 Y.
Sosyal 16 D 1 Y.
Matematik 14 D 8 Y.
Fizik 4 D 2 Y.
Kimya 3 D 2 Y.
Biyoloji 2 D 1 Y.
Yayınevi: Özdebir TYT TG2.
Türkçe de bence daha fazla dil bilgisi çalış ve paragraf türlerine aşina ol
Sosyal de hangi dersten yanlış çıktıysa ona bak ve o soruda yer alan konuya
Matematik de pratik yapmaya devam. 12 konu bitmediyse onu bitirmeye çalış
Fizik, Kimya ve biyolojiden de hangi konulardan yanlış yaptığına bak ve o konulara youtebe dan bak. Kamp olarak değil bu arada o konuyu arat izle youtebe dan.

Özdebir zor ve bir o kadar da saçma bir yayındır. Yani burada kötü yaptın diye kendi canını sıkma.

Sadece doğru ve yanlışlarınıza göre eksiklerinizi nasıl söyleyebiliriz ki? Mesela Türkçedeki 7 yanlış paragraftan mı yoksa dil bilgisi mi bilmeden yorum yapamam.

Paragrafda hocam ama dil bilgisi boş.

Sayısal için az, EA için şimdilik yeterli. Sayısal isen ortalama bir AYT ile 70-75 net yapman gerekir en az.

Sayısalım hocam peki nasıl bir yol izlemeliyim?

Türkçe de bence daha fazla dil bilgisi çalış ve paragraf türlerine aşina ol.
Sosyal de hangi dersten yanlış çıktıysa ona bak ve o soruda yer alan konuya.
Matematik de pratik yapmaya devam. 12 konu bitmediyse onu bitirmeye çalış.
Fizik, kimya ve biyolojiden de hangi konulardan yanlış yaptığına bak ve o konulara YouTube'dan bak. Kamp olarak değil bu arada o konuyu arat izle YouTube'dan.

Özdebir zor ve bir o kadar da saçma bir yayındır. Yani burada kötü yaptın diye kendi canını sıkma.

Sağ olun hocam netlerim ortalama böyle diğer yayınlardada. İlk 12 konu yeni bitti dershanede.

Türkçe 27 D 7 y.
Sosyal 16 D 1 y.
Matematik 14 D 8 y.
Fizik 4 D 2 y.
Kimya 3 D 2 y.
Biyoloji 2 D 1 y.
Yayınevi: Özdebir TYT tg2.

Hocam Türkçede fazla yanlışın var en az 30 net olmalı o da en az ama. Matematikten fazla yanlış var aynı şekilde o ikisine yoğunlaş diğerleri halledilir. Tabii kendini daha iyi bilirsin ama Türkçede 7 yanlış fazla.

Hocam Türkçede fazla yanlışın var en az 30 net olmalı o da en az ama. Matematikten fazla yanlış var aynı şekilde o ikisine yoğunlaş diğerleri halledilir. Tabii kendini daha iyi bilirsin ama Türkçede 7 yanlış fazla.

Haklısınız hocam ama paragraf çözmek her gün insanı sıkıyor .

Haklısınız hocam ama paragraf çözmek her gün insanı sıkıyor.

Yavaş yavaş arttır günlük soru çözümünü. Ben girdiğim sene günlük 30-40 soru paragraf çözüyordum yeterli geliyordu. Sıkılıyorsan günlük min 20 çöz ilk hafta, yavaş yavaş arttır kendi tempona göre, 1 sene sıkılcan yapacak bir şey yok. Dilediğin bölümü kazanırsın umarım.

Yavaş yavaş arttır günlük soru çözümünü. Ben girdiğim sene günlük 30-40 soru paragraf çözüyordum yeterli geliyordu. Sıkılıyorsan günlükmin 20 çöz ilk hafta, yavaş yavaş arttır kendi tempona göre, 1 sene sıkılcan yapacak bir şey yok. Dilediğin bölümü kazanırsın umarım.

Sağ olun hocam mecburuz gibi yapacak bir şey yok haklısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı