Özel hastaneden kendi başıma randevu alabilir miyim?

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam, uzun zamandır cildiyeciden randevu almak istiyorum. Yüzümdeki aknelere ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım. Ancak devlet hastanesinde cildiye randevusu yakalamak zor olduğu için cildiye randevusu ancak özelden alınabilir. Ancak ailem özel hastaneden randevu almamı para israfı gibi görüyor. Kendi harçılığınla ne yaparsan yap diyor. Bu yüzden kendi harçlığımı biriktirip randevu almak istiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün müdür? İnternetten randevu alıp, yazılan ilaçları reşit olamayn bir birey olarak edinebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alamaman için bir sebep yok. Aşırı da pahalı değil zaten. Ben İzmir'de 160 Tl'ye randevu almıştım.

Fiyatlar özelden özele değişir. Bahçelievler Memorial Hospital gibi bir hastaneye gitmek pahalıya patlayabilir. Genel sağlık sigortan ailen tarafından senin adına ödendiği için özel hastanede 400 TL muayene parası vermek yerine 100-150 TL arası verirsin. Ayrıca reşit olmasan bile kendin randevu alıp gidebilirsin.

Randevu alıp muayene olabilirsiniz. İlaçlarıda alabilirsiniz. Ben okul pansiyonunda kaldığım sıralar evimden uzak bir şehirde öğrenim gördüğüm için hasta olduğum zaman tek başıma sağlık ocağına gidip muayene oluyordum, oradan eczaneye geçip ilaçlarımı alıyordum 14 yaşlarında olduğum sıralarda Yani herhangi bir sorun olmaz. Hayırlı akşamlar.

Ben 25 yaşındayken gittim ama yaşa bakmıyor merak etme
Anladım, teşşekürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…