Özel liseye kayıt olup hiç gidememek mümkün müdür?

enes_sari

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, lise 4'e geçtim ve lise diploması almak için özele yazılım diyorum. Okula hiç gitmeden mezun etmelerini istiyorum işin kısası liseyle zaman kaybetmek istemiyorum oranın 40 dk si 100 dk gibi geliyor (üniversite okumayacağım)
Bazı arkadaşlarımdan duymuştum okula 1, 2 gidip mezun olmuştu.

Böyle bir şey var mıdır? Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Bir de hiç gitmiceğim için doğal olarak yemek parası falanda ödenmeyecek sizce kaç TL olur fiyatı.

Yazım yanlışları varsa özür dilerim:)

Olur çay kahve? Yanlış anlama ama millet sınıfı geçmek için sabah akşam çalışır sen sadece zengin olduğun için yattığın yerden sınıfı mı geçmek istiyorsun?

Fırsat varken tabii geçmeye çalışırım niye zaman harciymki herkes kendi hayrı için okur bana hiçbir hayrı olmayacağından direk para verip geçmek daha uygun geliyor. Herkesin kendi derdi var benimki de bu bir hayrı olsa neden okumak istemesinki insan?

Fırsat varken tabii geçmeye çalışırım niye zaman harciymki herkes kendi hayrı için okur bana hiçbir hayrı olmayacağından direk para verip geçmek daha uygun geliyor. Herkesin kendi derdi var benimki de bu bir hayrı olsa neden okumak istemesinki insan?
O zaman okulu bırakın diyeceğim fakat lise diploması almak istiyorsunuz. Diplomayı almak istiyorsanız hakkınızla almalısınız, rüşvetle değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı