Özel Sıvı Soğutma Rehberi Serisi

6600K da delid var mı ? 45 derece çok başarılı, stock hali mi ? 4.6 GHZ Cooler Master Seidon 120V ile Aida64 65 derece benim yaptığım testlerde.
 
CNC veya torna makinam olsa bakırdan kralını yaparım gerisi pnömatik fittings malzemesi zaten .Fabrikada Robotları kurarken bu malzemelerden bir sürü vardı. yere düşenleri almaya erindiğimden ayağımla vuruyordum.
 
@Ali Güngör Hocam QP bilişimin sponsorluğunda toplamış olduğunuz 9700k, 2080 TI'lı sistemde kullandığınız Corsair sıvı soğutmanın 360mm'lik modelini alıp, ona kendim ayrıca satın aldığım Corsair ll120 RGB fanları monte edebilir miyim?
 
Seri tamamlandığında oynatma listesi haline getireceğiz.

Önce artık test sistemi olarak kullanmadığımız biraz daha eski nesil bir sistem ile özel sıvı soğutmalı toplama yapacağız. Ancak performans yine de yüksek olacak ve benzer sistemlerin kurulumunda örnek alınabilecek.

Ardından gelen ilgiye göre başka toplamalar olur mu değerlendireceğiz.
Merhaba Ali bey, benim bir sorum olacak. MSI GTX 1660 Ti X Gaming model ekran kartı kullanıyorum sistem boşta iken GPU sıcaklığı =50- 58 derece arası gösteriyor fanlar çalışmıyor ama. Sizce normal mi? Bana öneriniz var mı sıcaklığı düşürme konusunda?
 

Dosya Ekleri

  • ada.JPG
    ada.JPG
    316,6 KB · Görüntüleme: 110
  • sada.JPG
    sada.JPG
    205,1 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ali bey benim bir sorum olucak.
MSİ Gtx 1660 ti X gaming model ekran kartı kullanıyorum sistem boşta iken Gpu sıcaklığı =50- 58 derece arası gösteriyor fanlar çalışmıyor ama. Sizce normalmi. Bana öneriniz var mı sıcaklığı düşürme konusunda.
Hocam sıcaklık(lar) gayet normal. Fan açmama sebebi de sessiz bir ortam oluştuma amacı. Belirli bir dereceyi geçince fan açıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı