Özel yurtta internetin bazı sitelere girmemesi aşılabilir mi?

Lovikanda

Decapat
Daha fazla  
Geçen sene de tam bu zamanlarda sormuştum, çoğu arkadaş VPN önermişti fakat bu işe yaramamıştı. Şimdi tekrardan soruyorum yurdun internetinin sınırladığı web sitelerine ve uygulamalara nasıl giriş yapabilirim?

Yanlış VPN kullanmışsınızdır, VPN'in işe yaramayacağını hiç sanmıyorum. Bende de Touch VPN gibi eklenti VPN'ler çalışmıyordu. Uygulama indirip deneyebilir misiniz? Windscribe önerimdir.
Olay şu aslında : Vpnye bağlanmıyor internet hiçbirisine, dediğin vpnyi yüklemek için siteye dahi giremiyorum, Fortinet isimli eklentinin( internete yurt tarafından yüklenen) bunu engellediği söyleniyor.

Olay şu aslında : Vpnye bağlanmıyor internet hiçbirisine, dediğin vpnyi yüklemek için siteye dahi giremiyorum, Fortinet isimli eklentinin( internete yurt tarafından yüklenen) bunu engellediği söyleniyor.
O zaman tarayıcına VPN eklentisi kur o eklentiyle uygulama yükleyebilirsin. Betternet var eklenti olarak.

Bilgisayar üzerinden kullanmak istediğinizi yorumladım goodbyedpi veya Green tunel gibi DPI blockerlar kullanarak engellemeleri aşabilirsiniz iki programıda GitHub sayfalarından indirmenizi tavsiye ederim (kullanım kolaylığı açısından Green tunel daha çok işinize yarar)

Bilgisayar üzerinden kullanmak istediğinizi yorumladım goodbyedpi veya Green tunel gibi DPI blockerlar kullanarak engellemeleri aşabilirsiniz iki programıda GitHub sayfalarından indirmenizi tavsiye ederim (kullanım kolaylığı açısından Green tunel daha çok işinize yarar)
hiç kullanmadım daha önce bir tutoriol vs izlemem gerekecek youtbedan ama teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı