Özelleştirilmiş AHORA 5A sistem nasıldır?

ya ben dediğim gibi sadece USB ile yapsam Windows güncellemeleri orada gözükmeyecek mi? Şuan Lenovo Laptop kullanıyorum her günvelleme geldiğinde gözüküyor yapıyorum. Bu şekilde yapsam güncellemeler gelmeyecek mi?

Önceki mesajda cevap verdik zaten illa tekrar mı edelim?

@Eskopya0127 ütfen terk etmeyiniz konuyu rica ediyorum sadece birkaç sorum vardı. Eskopya0127 güç kaynaksız kasayı seçtim fakat güç kaynağını ne seçmeliyim bu sistem için?

Kusura bakmayın sitede sürekli refresh atıp kapatıp girmem gerekiyor bazen gözükmüyor mesajlar.

CMD den etkinleştirme tam olarak nedir? Yapması uzunsa ve burada anlatılmayacaksa video atabilirsiniz. Ve bu yapması gayet normal ve Windows un desteklediği bir şey mi? Bu konular hakkında fazla bilgim yok çünkü.

@Eskopya0127 ütfen terk etmeyiniz konuyu rica ediyorum sadece birkaç sorum vardı. Eskopya0127 güç kaynaksız kasayı seçtim fakat güç kaynağını ne seçmeliyim bu sistem için?

Kusura bakmayın sitede sürekli refresh atıp kapatıp girmem gerekiyor bazen gözükmüyor mesajlar.

Güç kaynağı işini bana sorma ben ilk mesajda kasayı değiştirmezdim dedim. Diğer dediklerim de orada duruyor.

Windows mezvusunu son kez tekrar edeyim. Windows için para ödeme free doa geliyorsa öyle gelsin ya da Windows yüklü ama etkin olmayan halde gelir. İki türlü de Windows'u 10-20 TL'ye satılan keylerle etkinleştiriyorsun bitiyor. Bu bilgisayarda köylü gibi Windows 7 kullanmayacaksın Windows 11 iyidir.

CMD den etkinleştirme tam olarak nedir? Yapması uzunsa ve burada anlatılmayacaksa video atabilirsiniz. Ve bu yapması gayet normal ve Windows un desteklediği bir şey mi? Bu konular hakkında fazla bilgim yok çünkü.

Sen ucuz key al ben bunu diğer üyeye yazdım sen kafanı yorma.

Güç kaynağı işini bana sorma ben ilk mesajda kasayı değiştirmezdim dedim. Diğer dediklerim de orada duruyor.

Windows mezvusunu son kez tekrar edeyim. Windows için para ödeme free doa geliyorsa öyle gelsin ya da Windows yüklü ama etkin olmayan halde gelir. İki türlü de Windows'u 10-20 TL'ye satılan keylerle etkinleştiriyorsun bitiyor. Bu bilgisayarda köylü gibi Windows 7 kullanmayacaksın Windows 11 iyidir.

Sen ucuz key al ben bunu diğer üyeye yazdım sen kafanı yorma.
Kasayı değiştirmezdim derken DLX21 i tercih etmemde sıkıntı olmadığını mı kastettiniz yoksa sistemin daha ucuz varsayılan kasa/güç kaynağınımı tercih ettiniz

Kasayı değiştirmezdim derken DLX21 i tercih etmemde sıkıntı olmadığını mı kastettiniz yoksa sistemin daha ucuz varsayılan kasa/güç kaynağınımı tercih ettiniz.

Ben ucuz varsayılanı alırdım çünkü seçeneklerde aşırı beğendiğim bir kasa göremedim. Bu nedenle bütçemi iyi işlemci fanı ve 1 TB depolama için kaydırırdım.

Şimdi benim sorunum anakart ve kasa/PSU seçimi. Anakart 2 seçenek vardı aklımda ASUS Prime B450M-K2 ve BIOSTAR B550MH. İkisine de çöp dedi bir Technopat kullanıcısı sizce bu anakartları tercih edebilir miyim? Etmeyeceksem yine bu sistemin sitesinden hangi anakartı seçmem sistem için uygun olur?

Kasa/PSU'ya gelince orada yazan darkFlash dlx21 mesh 80+ bronz 650W'ı seçecektim. Fakat birkaç Technopat'tan arkadaş PSU'suz kasa seçimi yapıp PSU'yu ayrı seçmemi söyledi. Nasıl yapmalıyım, o dlx21 seçeneği daha mı kötü?

Ve PSU'yu ayrı seçecek olsam bile kasa seçimi önemli değil mi gerek fanlar gerek soğutma sistemi falan.

Ben ucuz varsayılanı alırdım çünkü seçeneklerde aşırı beğendiğim bir kasa göremedim. Bu nedenle bütçemi iyi işlemci fanı ve 1 TB depolama için kaydırırdım.
iyi işlemci fanı dediğiniz aklınızda var mı bir şey? O seçeneklerden soğutucu olarak seçebileceğim?

iyi işlemci fanı dediğiniz aklınızda var mı bir şey? O seçeneklerden soğutucu olarak seçebileceğim?

Ben bu şekilde alırdım bütçene uyuyorsa.

Screenshot_20221231-214904_Chrome.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı