- Makaleler
- 18
PSU sıkıntı çıkarmayacaktır, ama tek PSU seçeneği var. @Rambo Okan GülerTeşekkür ederim.
Bu arada PSU ya güvenebilir miyim?
Hocam çok hızlısınız, tam sizi etiketleyecektim
PSU sıkıntı çıkarmayacaktır, ama tek PSU seçeneği var. @Rambo Okan GülerTeşekkür ederim.
İlla hazır olmasına gerek yok, ama fiyatı uygun geldiği için bakıyorum daha iyisi toplanabiliyorsa neden olmasın?RTX 2060’lı sistem bulmuşken kaçırılmamalı bence.
Eğer hazır olacaksa bu sistem iyi alınabilir, hayırlı olsun.
Evet ram 2 tane.
Var mı başka öneriniz, bana sistem çok uygun geldi.
SSD yok galiba.
Kendi sitesinde, kendi markası altında çıkarttığı PSU'larla ilgili en ufak bir bilgi kısmı bile koymaya üşenen gamegaraj sitesinden PSU almak bence çok yanlış. Fakat geri kalan politikalarını beğeniyorum. Gerçekten F/P ürünler çıkarıyorlar.Teşekkür ederim.
Tabi ki toplanınca ucuza gelir, az önce hesapladım, pollux sistem (özelleştirince) toplayınca 400 lira aşağı iniyor.İlla hazır olmasına gerek yok, ama fiyatı uygun geldiği için bakıyorum daha iyisi toplanabiliyorsa neden olmasın?
Tabi ki toplanınca ucuza gelir, az önce hesapladım, Pollux sistem (özelleştirince) toplayınca 400 lira aşağı iniyor.
Bütçe yazıp konu açın bence, o fiyata güzel bir sistem toplanabilir.
Mevcut konunuzu ''Güncelleme: X bütçe'' yazıp güncelleyin, ve öne çıkarın.Hocam bir önceki konumda sistem tavsiyesi istedim ama o zaman bütçe 10000TL idi şu an 6 7 k arası düşünüyorum.
Sanırım art arda sistem tavsiye konusu açamıyorum diye biliyorum.
Mevcut konunuzu "güncelleme: X bütçe" yazıp güncelleyin, ve öne çıkarın.
Raporlayın önce hocam, ''Bütçem: X oldu diye.''Mesaj olarak mı rapor olarak mı anlayamadım.
Kusura bakmayın meşgul ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.