Özelleştirilmiş aquarius 5A mantıklı mıdır?

Teşekkür ederim.
Bu arada PSU ya güvenebilir miyim?
Kendi sitesinde, kendi markası altında çıkarttığı PSU'larla ilgili en ufak bir bilgi kısmı bile koymaya üşenen gamegaraj sitesinden PSU almak bence çok yanlış. Fakat geri kalan politikalarını beğeniyorum. Gerçekten F/P ürünler çıkarıyorlar.

Soruya gelecek olursak, ben bu PSU'ya güvenmezdim. Bilgi olarak PC Hocası kanalındaki ilgili videoyu aşağıya bırakıyorum. Gamegaraj, Nanjing firmasına yurt dışında PSU ürettirip Türkiye'de kendi logolarını ve isimlerini basıyor. 80+Bronze sertifikası sadece verimlilik ile ilgili bir sertifika. PSU'nun korumaları, yük testleri, kullanılan malzemeler vs hiçbir bilgi piyasada yok, dediğim gibi kendi sitelerine koyma zahmetine de girmiyorlar. Bu yüzden bu PSU'ya güvenerek hata etmiş olursunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlla hazır olmasına gerek yok, ama fiyatı uygun geldiği için bakıyorum daha iyisi toplanabiliyorsa neden olmasın?
Tabi ki toplanınca ucuza gelir, az önce hesapladım, pollux sistem (özelleştirince) toplayınca 400 lira aşağı iniyor.
Bütçe yazıp konu açın bence, o fiyata güzel bir sistem toplanabilir.

Tabi ki toplanınca ucuza gelir, az önce hesapladım, Pollux sistem (özelleştirince) toplayınca 400 lira aşağı iniyor.
Bütçe yazıp konu açın bence, o fiyata güzel bir sistem toplanabilir.

Hocam bir önceki konumda sistem tavsiyesi istedim ama o zaman bütçe 10000TL idi şu an 6 7 k arası düşünüyorum.
Sanırım art arda sistem tavsiye konusu açamıyorum diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı