Özer Sencar: Ekrem İmamoğlu yeniden İBB adayı olsa %63-64 puanla tekrar kazanacağını görüyoruz

463895

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2021
Mesajlar
3.453
Makaleler
6
Çözümler
35
Yer
İstanbul
Metropoll Araştırma'nın kurucusu Özer Sencar, "Bu pazar seçim olsa Ekrem İmamoğlu yeniden Belediye Başkanlığına aday olsa oy verir misiniz? dediğimizde %63-64 puanla Ekrem İmamoğlu'nun tekrar kazanacağını görüyoruz." dedi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığını zorladıkça. CHP'ye yakın anket şirketleri önünü kesmek için bakın Ekrem İmamoğlu tekrar belediye başkanı adayı olursa yüzde 64- 65 ile kazanıyor belediye başkanı olarak kalmaya devam etsinler algısı yaratmaya çalışıyor...

Not: 2024 için belediye başkanlığında Ekrem İmamoğlu'nun yüzde 65'ler civarında oy alabileceğini sanmıyorum. HDP tekrar aday çıkarmayıp İYİ parti ve diğer bütün partiler onu desteklemişken bile yüzde 50 bandında zor aldı. İttifaklar 2023'te dağılırsa veya çatlarsa çok zor o kadar oy alması.

Not2: Ekrem İmamoğluna oy veren kendi seçmeni bile pişman söylemleri ve hareketlerinden. Üstüne hizmet ile değil sürekli polemik ile gündem olmasından rahatsız büyük bir kitle var.
 
Giden geri gelmez. İstanbul kaybedildi bir kere, daha AKP alamaz ama İmamoğlu da seçilebilir mi bilemiyorum. Muhtemelen seçilir.
 
Pek sanmıyorum. Ekrem İmamoğlu'na oy verenlerin bir kısmı pişman. Mansur Yavaş gibi birisi olsa zaten cumhurbaşkanlığını da alır ama Ekrem için biraz zor gibi. Zaten HDP'li Kürt teröristlerin desteğini alarak belediye başkanı olabildi.
Zaten çoğu kesim pişman. Hele benim ailem son derece pişman.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı