Özer Sencar: Ekrem İmamoğlu yeniden İBB adayı olsa %63-64 puanla tekrar kazanacağını görüyoruz

3 saat çok normal. Hükümete gelmeyi istemiyorlar mı hükümet değişinceki planlarını anlatmışlardır.

Arkadaşım makamına çağırırsın resmi temas ile büyük elçi ile istersen 1 gün görüş. Kim karışacak? Normal bir gün haber vererek sosyal medyadan yayınlayarak yemeğe git koca gün yemek yersin istersen kim karışacak?

Ama kimseye haber vermeden. ( Kendi partine genel başkanına ve yerel yönetimlerden sorumlu başkana bile haber vermeden.) Üstüne senin partinin genel başkanı belediye başkanları otursun oturdukları yerde dediği halde. Gizli kapaklı bir balıkçıya gidiyorsun. Üstelil kar fırtınası altında İstanbul'lu yollarda kalmış iken bu normal değil işte bunu bile savunmayın.

Yoksa İBB büyük bir belediye her türlü büyükelçi ile tabii ki görüşebilir daha önce diğer belediye başkanlarının görüştüğü gibi...
 
İmamoğlu'da İstediğini yapar, ister büyükelçi ile görüşür, ister başkasıyla. Yok sel olmuş tatile gitmiş de, yok şehir dışındaymış da, adam olay yerinde olsa ne olacak sanki, tüm ekipler devrede zaten. Sizin aptalca karalama kampanyalarınızı siz gidin de, borç batağı içindeki belediyelerinize yapın. Kimseden de izin almaz, izahatı da halka verir. RTE yaptığı şeylerde izahat veriyor mu? Adam gece yarısı kafasına göre istediği kararı alıyor. Benim vergimi kafasına göre kimseye danışmadan harcıyor, oraya buraya yolluyor. O öyleyse, bu da böyle. Zoruna giden varsa askerde bir laf vardır, bilenler bilir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı