Çözüldü Özürlü devamsızlıkta belge alamama sınırı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, lisede özürsüz devamsızlık 5 günü geçince belge alınmıyor. Aynı sınır özürlü devamsızlık için de var mı, varsa da kaç günü geçince alınmıyor? Bir kaç siteye baktım ama bulamadım.
@333365

Çözüm
İzinli devamsızlık için toplam devamsızlık sınırını aşmadığınız sürece hiçbir sınır bulunmuyor. Rahat olabilirsiniz. Toplam devamsızlık sınırını aşınca da zaten kalıyorsunuz.
@466609 konuya geri dönüşünüzü de bekliyor olacağım.
İzinli devamsızlık için toplam devamsızlık sınırını aşmadığınız sürece hiçbir sınır bulunmuyor. Rahat olabilirsiniz. Toplam devamsızlık sınırını aşınca da zaten kalıyorsunuz.
@466609 konuya geri dönüşünüzü de bekliyor olacağım.

Son düzenleme:
Çözüm
Anladım, teşekkür ederim. Ben 10 günü geçince belge alamıyoruz sanıyordum. Doğrusunu öğrenmiş oldum.

@466609 rica ederim. Aklına takılan farklı soru olursa konu açarak beni etiketleyebilirsin. Hallederiz.

Hocam bunun dışında başka bir şey göremiyorum ben. Maddeyi atar mısınız?

Hocam siz soruyu yanlış anladınız muhtemelen. Arkadaş izinli devamsızlık için olan sınırı soruyor. Okul müdürüymüşsünüz, izinli devamsızlık için toplam devamsızlık sınırı aşılmadığı sürece herhangi bir sınır yok. Bunu biliyor olmanız gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…