Çözüldü Özürsüz devamsızlık 10 olunca kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm

Özürsüz 10 gün, toplam 30 gün hakkın var. Özürsüz 10 günü ya da toplam 30 gün devamsızlığı aşarsan kalırsın. İzinli devamsızlık için de toplam devamsızlık sınırı aşılmadığı sürece herhangi bir sınır bulunmuyor.

Mevzuat değişmedi ise kalıyorsun.
Yanlış bilgi
2 sene önce mezun oldum liseden. Mevzuat değişmedi ise kalıyorsun. Rehberlik servisine veya müdür yardımcısına git. Aram iyi değil veya garanti olsun diyorsan velin ile git.

Özürsüz 10 gün, toplam 30 gün hakkın var. Özürsüz 10 günü ya da toplam 30 gün devamsızlığı aşarsan kalırsın. İzinli devamsızlık için de toplam devamsızlık sınırı aşılmadığı sürece herhangi bir sınır bulunmuyor.

Mevzuat değişmedi ise kalıyorsun.

Çözüm
Valla hocam lisede sınıf başkanlığı da yaptım müdür yardımcısı bana hep 10 olursa kalırsınız diyordu. Korkutma da olabilir bilmiyorum. Ondan öyle dedim. Açıp mevzuatı okumadım. Uyarı yemeseydik iyiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamsızlık sınırını bilmeden neden bu kadar devamsızlık yapıyorsunuz arkadaşlar, sonra böyle cevap bulmak için çırpınıyorsunuz.
Devamsızlık sınırını biliyorum. Ayrıca bu devamsızlıkları bilerek yapmadım. Bir şey bilmeden yorum yapmadan cevap verirseniz her şey daha güzel olabilir.

Hocam yani bir yarım gün daha yok yazılırsam kalıyorum değil mi?

Özursuz icin evet, toplam devamsizligin kac gun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…