Arkadaşlar öncelikle bu kuralın kaldırıldığını biliyorum. Ancak şöyle bir durum var. Okul müdürü ve müdür yardımcısı belge alamazsın diyip duruyor. Benim özürsüz devamsızlığım 6 gün ve ortalamam 87. Ayrıca kaldığım hiçbir ders yok. Sizce müdür ve müdür yardımcısı neden böyle diyor? Ben korkutmak için söylüyorlar diye düşünüyorum. @333365 @Teru
(Fotoğraf arkadaşıma aittir)
Arkadaşlar öncelikle bu kuralın kaldırıldığını biliyorum. Ancak şöyle bir durum var. Okul müdürü ve müdür yardımcısı belge alamazsın deyip duruyor. Benim özürsüz devamsızlığım 6 gün ve ortalamam 87. ayrıca kaldığım hiçbir ders yok. Sizce müdür ve müdür yardımcısı neden böyle diyor? Ben korkutmak için söylüyorlar diye düşünüyorum. @333365 @Teru
(Fotoğraf arkadaşıma aittir)Eki Görüntüle 2513729
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanır
Alırsınız. Göz korkutmak amaçlı olduğunu zannediyorum müdürün bu yanıtını. Eğer yine alamazsın derse bir daha mesaj atarsanız, yönetmeliğin resmini atarsınız. Madde 160.
Aynısını ben de yaşadım. Müdür yardımcısı alamazsın diyordu. Madde 160'ı gösterince haklısın dedi değişmiş dedi. Biraz da göz korkutmak amaçlı yapıyorlar.
Merhaba. Bu konuda forumda çok fazla yanlış bilgi dolaştığı için bilgi yanlışını düzeltmek amacıyla bu konuyu oluşturma ihtiyacı duydum. Konuyla ilgili MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 160, 8 Eylül 2023'te resmî Gazete'de yayımlanan "MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde...