T trpasfg Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #11 Yargiccelik dedi: Ne zaman kaldınız? Sene? Genişletmek için tıkla... Kalarak geçmek istemiyorum ki bu maddeyle geçmek istiyorum.
Yargiccelik dedi: Ne zaman kaldınız? Sene? Genişletmek için tıkla... Kalarak geçmek istemiyorum ki bu maddeyle geçmek istiyorum.
Y Yargiccelik Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Eylül 2024 #12 trpasfg dedi: Kalarak geçmek istemiyorum ki bu maddeyle geçmek istiyorum. Eki Görüntüle 2310007 Genişletmek için tıkla... Hocam özürsüz devamsızlık olunca, sınıf tekrarı oluyor O zaman geçiyorsunuz işte. Diğer türlü eskidendi hocammm. Eskidendi. Perişan ettiler öğrencileri.
trpasfg dedi: Kalarak geçmek istemiyorum ki bu maddeyle geçmek istiyorum. Eki Görüntüle 2310007 Genişletmek için tıkla... Hocam özürsüz devamsızlık olunca, sınıf tekrarı oluyor O zaman geçiyorsunuz işte. Diğer türlü eskidendi hocammm. Eskidendi. Perişan ettiler öğrencileri.