Özürsüz devamsızlıklardan kalınır mı?

Brawhite

Hectopat
Daha fazla  
Özürsüz devamsızlıklar özürlüye geçirilebildiği için buna güvenerek rapor almıyordum ve özürsüz devamsızlığım 11.5 gün oldu. Bugün okula devamsızlıklarıma özürlüye geçirmek için gittiğim zaman güvenlikçi artık böyle bir şeyin olmadığını, milli eğitim bakanlığının bu konuyla ilgili yazı gönderdiğini ve artık özürsüz devamsızlığı 10'u geçen öğrencilerin otomatik kaydının silindiğini söyledi.11. sınıfım ve sınıfta kalmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özürsüz devamsızlıklar özürlüye geçirilebildiği için buna güvenerek rapor almıyordum ve özürsüz devamsızlığım 11.5 gün oldu. Bugün okula devamsızlıklarıma özürlüye geçirmek için gittiğim zaman güvenlikçi artık böyle bir şeyin olmadığını, milli eğitim bakanlığının bu konuyla ilgili yazı gönderdiğini ve artık özürsüz devamsızlığı 10'u geçen öğrencilerin otomatik kaydının silindiğini söyledi.11. sınıfım ve sınıfta kalmak istemiyorum.

Boş boş konuşmuş güvenlikçi velin ile müdür yardımcısına konuş.

Şu anda mezunum, 10. sınıfta iken özürsüzüm 10 gündü okulun son 2 haftası falan liste yapıp çağırıyorlardı özürsüz devamsızlığı yüksek olanı. Velinle gelip geçirtiyordun. Şu an yaparlar mı bilmiyorum ama.

Size ayak yapmış öyle bir şey söz konusu değil velin ile beraber git dilekçe verecekler onu imzala sorun olmaz. Ama şunu da ekleyeyim bazı okullar milli eğitimden izin alarak belirli şartlar altında kendi kendine karar alabiliyor ama öyle bir şey olacağını çok sanmıyorum. Birde 5 günü geçtiği takdirde silmeyebilirler

Güvenlikten ziyade müdür yardımcın ile görüş.

Bizim okulda bu işlerle güvenlik ilgileniyordu devamsızlık dilekçesini güvenlikten alabiliyorduk sadece.

Boş boş konuşmuş güvenlikçi velin ile müdür yardımcısına konuş.

Velileri okula almıyorlar üstüne bir de velim bu yüzden okula geldiğini söylerse güvenlik yine aynı şeyi söyleyip okula almayabilir.

Geçirmek için süre var. Çok güvenmişsiniz. Rapor alıp geçirin bir an önce.

Rapordan kast ettiğiniz normal hastane ve sağlık ocağından alınan bir rapor mu yoksa dediğim gibi dilekçe ile alınan rapor mu?

Geri
Yukarı