Office 365 öğrenci hesabı kaç PC'de kullanılabilir?

Edu uzantılı öğrenci mailim ile Office 365'i indiremiyorum, bizim okula indirme hakkı sunulmamış sanırım. Bir arkadaşım ise Office 365'i öğrenci maili ile kurup kullanabiliyor. Arkadaşımın mail hesabı ile 2. bir bilgisayarda da Office 365 kullanabilir miyiz?

Edu uzantılı öğrenci mailim ile Office 365'i indiremiyorum, bizim okula indirme hakkı sunulmamış sanırım. Bir arkadaşım ise Office 365'i öğrenci maili ile kurup kullanabiliyor. Arkadaşımın mail hesabı ile 2. bir bilgisayarda da Office 365 kullanabilir miyiz?
Okuldan okula değişir ama 2. Bir cihazda kullanabilirsiniz. Benim okulum 5 cihaza kadar destekliyor.

Okuldan okula değişir ama 2. Bir cihazda kullanabilirsiniz. Benim okulum 5 cihaza kadar destekliyor.
Okuldan okula değişmiyor. Microsoft edu uzantılı maillere 5 cihaza kadar kullanabilme imkânı veriyor. Ve anlaşmalı okul diye birşey yok benim bildiğim. Arkadaş alamadım demiş ama edu uzantılı her maile office yi veriyor diye biliyorum.

Okuldan okula değişmiyor. Microsoft edu uzantılı maillere 5 cihaza kadar kullanabilme imkânı veriyor. Ve anlaşmalı okul diye birşey yok benim bildiğim. Arkadaş alamadım demiş ama edu uzantılı her maile office yi veriyor diye biliyorum.
Hayır yanlış biliyorsun, kuzenim de edu uzantılı kullanıyor ve onun hesabı sadece kendi bilgisayarında aktif olabiliyor ve o bilgisayar da mutlak ve mutlak okul sunucusuna bir kere bağlanmış olması gerekiyor, oradan aktif edebiliyor farklı bilgisayardan oturum açmaya çalıştığında çoklu paylaşımı office reddediyor.

Okuldan okula değişmiyor. Microsoft edu uzantılı maillere 5 cihaza kadar kullanabilme imkânı veriyor ve anlaşmalı okul diye bir şey yok benim bildiğim. Arkadaş alamadım demiş ama edu uzantılı her maile Office'i veriyor diye biliyorum.
Yok hocam, beni Office'in web sürümüne yönlendiriyor. Bizzat arkadaşımın bilgisayarına öğrenci maili ile Office 365'i ben kurdum ona indirme linki geliyor, web sürümüne yönlendirmiyor.

Yok hocam, beni Office'in web sürümüne yönlendiriyor. Bizzat arkadaşımın bilgisayarına öğrenci maili ile Office 365'i ben kurdum ona indirme linki geliyor, web sürümüne yönlendirmiyor.
Senin okulun web üzerinden kullanmana olanak sağlıyor, arkadaşının okulu ise uygulama olarak indirmesine izin veriyor. Bu okulun sistemlere harcadığı bütçe ile alakalı ve tabii ki öğrenci sayısı ile talep de önemli ama arkadaşının hesabını kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı