L Lawyer98 Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #1 Office programı lisansı nereden bulabilirim uyguna?
S speedo Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G15 2022,Ryzen 7 6800H, RTX3060 140W Mux-Switch ,32 GB DDR5 Ram ,1TB SSD 2K 165 HZ 3ms Panel. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2023 #2 Üniversite öğrencisiyseniz bedava. Onun haricinde saglamlisans sitesi iyi diyorlar.
L Lawyer98 Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #3 speedo dedi: Üniversite öğrencisiyseniz bedava. Onun haricinde saglamlisans sitesi iyi diyorlar. Genişletmek için tıkla... PC'ye indirmek için üniversite öğrencisi olmuyor denedim sınırlı yetki veriyor maalesef.
speedo dedi: Üniversite öğrencisiyseniz bedava. Onun haricinde saglamlisans sitesi iyi diyorlar. Genişletmek için tıkla... PC'ye indirmek için üniversite öğrencisi olmuyor denedim sınırlı yetki veriyor maalesef.
S speedo Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G15 2022,Ryzen 7 6800H, RTX3060 140W Mux-Switch ,32 GB DDR5 Ram ,1TB SSD 2K 165 HZ 3ms Panel. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2023 #5 Lawyer98 dedi: PC'ye indirmek için üniversite öğrencisi olmuyor denedim sınırlı yetki veriyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Üniversitelerin verdiği bir link oluyor o link üzerinde öğrenci e postası ile oturum açılıp indirilebiliyor.
Lawyer98 dedi: PC'ye indirmek için üniversite öğrencisi olmuyor denedim sınırlı yetki veriyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Üniversitelerin verdiği bir link oluyor o link üzerinde öğrenci e postası ile oturum açılıp indirilebiliyor.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.340 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 26 Aralık 2023 #6 Lawyer98 dedi: PC'ye indirmek için üniversite öğrencisi olmuyor denedim sınırlı yetki veriyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hayır ben kullanıyorum hersey acik.
Lawyer98 dedi: PC'ye indirmek için üniversite öğrencisi olmuyor denedim sınırlı yetki veriyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hayır ben kullanıyorum hersey acik.
BarisSeyhan Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #7 Lawyer98 dedi: PC'ye indirmek için üniversite öğrencisi olmuyor denedim sınırlı yetki veriyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Üniversitenin verdiği e-posta adresi ile Office365 sitesine giriş yapıp uygulamaları yükle deyin. Ücretsiz kullamanız lazım.
Lawyer98 dedi: PC'ye indirmek için üniversite öğrencisi olmuyor denedim sınırlı yetki veriyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Üniversitenin verdiği e-posta adresi ile Office365 sitesine giriş yapıp uygulamaları yükle deyin. Ücretsiz kullamanız lazım.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.827 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #8 Sağlam Lisans olabilir ama kesinlikle hesap olarak almayın.
BarisSeyhan Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #9 tereyagburak dedi: Sağlam Lisans olabilir ama kesinlikle hesap olarak almayın. Genişletmek için tıkla... Hesap almada nasıl alacak? Bildiğim kadarıyla hesap olarak satış yapıyor Sağlamlisans.
tereyagburak dedi: Sağlam Lisans olabilir ama kesinlikle hesap olarak almayın. Genişletmek için tıkla... Hesap almada nasıl alacak? Bildiğim kadarıyla hesap olarak satış yapıyor Sağlamlisans.
L Lawyer98 Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #10 BarisSeyhan dedi: Üniversitenin verdiği e-posta adresi ile Office365 sitesine giriş yapıp uygulamaları yükle deyin. Ücretsiz kullamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim indirmeye izin vermedi.
BarisSeyhan dedi: Üniversitenin verdiği e-posta adresi ile Office365 sitesine giriş yapıp uygulamaları yükle deyin. Ücretsiz kullamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim indirmeye izin vermedi.