Satılık Offline Cyberpunk 2077 20 TL

Dolandırıcılık değil bu. Kendimden örnek veriyorum. Zorla kimseye aldırmıyorum. Açıklamada her şeyi dürüstçe yazıyorum. Neyin ne olduğunu anlatıp satıyorum.

Arkadaş legal yazmış ama bu legal bir yol değildir.
Napalım peki ? Herkes senin gibi 250 TL veremebilir. Bu yola başvuruyor. Korsan indirip virus bulaştırmakdan daha iyidir. İsteyen alır zaten. Ben şuana kadar bir sürü hesap sattım. Netflix, Spotify, Oyun olsun bunlar herkesin cebine yarıyor.

Kardeşim, ben göz göre göre dolandırıcılık yapıyor diyorum. Sen çıkmışsın ne yapsın diyorsun. Adam oraya nasıl sattığını yazsa bir şey demeyeceğim. Ama oraya legal yazmamalı, hesabı hangi yollarla elde ettiğini yazmalı.

Satılık: Cyberpunk 2077 + RDR2 30 TL! kendisi bu konuya 10TL olursa alırım demiş herhalde aldı.

Alamadım, satmadı. kendi hesabıma aldım.
Online açtığın an hesap patlar.

Aynen kardeşim aynen öyle.
Kardeşim diyorum ki legal yazmasın. Konu sen değilsin.

Oyunu kendi hesabıma aldım parayı çıkartmak için böyle bir yola başvurdum, oldu mu?
Arkadaş 10 TL olur mu yazmıştı. RDR2 hesabı satmıştım olur dedim. Sonra vazgeçti o konuda görmüş korsan indirecekmiş. Almadı.

Korsan indireceğim diye kesin bir mesaj yazmadım, kendi hesabıma aldım ve parasını çıkartmak için bu yola başvurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…