- Makaleler
- 18
Arkadaş 10 Tl olur mu yazmıştı. RDR2 hesabı satmıştım olur dedim. Sonra vazgeçti o konuda görmüş korsan indirecekmiş. Almadı.Sattınnız mı peki arkadaşa![]()
Arkadaş 10 Tl olur mu yazmıştı. RDR2 hesabı satmıştım olur dedim. Sonra vazgeçti o konuda görmüş korsan indirecekmiş. Almadı.Sattınnız mı peki arkadaşa![]()
Dolandırıcılık değil bu. Kendimden örnek veriyorum. Zorla kimseye aldırmıyorum. Açıklamada her şeyi dürüstçe yazıyorum. Neyin ne olduğunu anlatıp satıyorum.Bu hesaplar hesap satış sitelerinde de satılmaktadır. Hesaplar sizden başka birçok kişiye de satılır. Hesaplarda aynı anda çok fazla kişi oynar. Fiyatının bu kadar düşük olmasının sebeplerinden biri, başka kişilere de satıldığı için oyunun fiyatını da karşılamasıdır. Yani anlayacağınız, düpedüz dolandırıcılık.
Arkadaş legal yazmış ama bu legal bir yol değildir.Dolandırıcılık değil bu. Kendimden örnek vereyim. Zorla kimseye aldırmıyorum. Açıklamada her şeyi dürüstçe yazıyorum. Neyin ne olduğunu anlatıp satıyorum.
Napalım peki ? Herkes senin gibi 250 TL veremebilir. Bu yola başvuruyor. Korsan indirip virus bulaştırmakdan daha iyidir. İsteyen alır zaten. Ben şuana kadar bir sürü hesap sattım. Netflix, Spotify, Oyun olsun bunlar herkesin cebine yarıyor.Arkadaş legal yazmış ama bu legal bir yol değildir.
Napalım peki? Herkes senin gibi 250 TL veremebilir. Bu yola başvuruyor. Korsan indirip virus bulaştırmakdan daha iyidir. İsteyen alır zaten. Ben şuana kadar bir sürü hesap sattım. Netflix, Spotify, Oyun olsun bunlar herkesin cebine yarıyor.
Yukara bakarsan kendim için konuşuyorum dedim zaten.Kardeşim, ben göz göre göre dolandırıcılık yapıyor diyorum. Sen çıkmışsın ne yapsın diyorsun. Adam oraya nasıl sattığını yazsa bir şey demeyeceğim. Ama oraya legal yazmamalı hesabı hangi yollarla elde ettiğini yazmalı.
Kardeşim diyorum ki legal yazmasın. Konu sen değilsin.Yukara bakarsan kendim için konuşuyorum dedim zaten.
Satılık: Cyberpunk 2077 + RDR2 30 TL!kendisi bu konuya 10TL olursa alırım demiş herhalde aldı.
Online açtığın an hesap patlar.
Kardeşim diyorum ki legal yazmasın. Konu sen değilsin.
Kardeşim, ben göz göre göre dolandırıcılık yapıyor diyorum. Sen çıkmışsın ne yapsın diyorsun. Adam oraya nasıl sattığını yazsa bir şey demeyeceğim. Ama oraya legal yazmamalı, hesabı hangi yollarla elde ettiğini yazmalı.
Arkadaş 10 TL olur mu yazmıştı. RDR2 hesabı satmıştım olur dedim. Sonra vazgeçti o konuda görmüş korsan indirecekmiş. Almadı.
Kardeşim diyorum ki legal yazmasın. Konu sen değilsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.