Ben sayfayı indirip okuyorum. Samsung internet bu konuda çok yardımcı oluyor. Hangi siteden okumak isterseniz isteyin kaydedip okuyabilirsiniz Samsung internet ile.
Eki Görüntüle 2563388
Okumak istediğiniz mangayı PDF olarak indirebilirsiniz, dosya şeklinde paylaşılan siteler var. Vagabondu indirdim örnek olarak, dosyalar uygulamasından veya PDF okuyucudan açıp okuyabilirsiniz.
Mihon öneririm bir sürü dil ve site destekliyor adını sanını duymadığım bir sürü Türkçe sitenin eklentileri bile var.
Verdiğim siteden indirebilirsiniz. Program açık kaynaklı olduğu için gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz isterseniz GitHub sayfası mevcut bakabilirsiniz.![]()
Download
Download page that allows users to access and install the latest version of the app.mihon.app
Programı yükledikten sonra ilk olarak uzantı deposu eklemeniz gerekiyor:
![]()
Siteden add repository basmanız yeterli uzantı deposunu ekliyor otomatik olarak. Manuel olarak eklemek isterseniz göz at>uzantılar>sağ üst köşe>uzantı depoları>ekle:
https://raw.githubusercontent.com/keiyoushi/extensions/repo/index.min.json bu verdiğimi kopyala yapıştır yapın.
Türkçe siteleri etkinleştirmek için göz at>uzantılar>sağ üst köşe>süz sanırım default sadece İngilizce etkin oradan Türkçeyi bulup etkinleştirdikten sonra hangi siteyi kullanmak istiyorsanız indir ibaresine basıp yüklemeniz lazım bunu yaptıktan sonra kaynaklar kısmına eklenecektir site uzantısı oradan site içindeki mangaların üstüne basılı tutarsanız kitaplıgınıza ekleniyor artık indirip okuyabilirsiniz.
Şahsen bu programı keşfettikten sonra manga okuma alışkanlıgı kazandım artık istediğim yerde offline manga okuyabiliyordum hem kullanışlı bir arayüzü olduğu için okuduğun bölümleri kaydediyor kaldığın yerden devam edebiliyordun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.