Offline mobil oyun tavsiyesi

İşletim sistemi
Android

Arda_4707

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler arkadaşlar. Telefonda offline mobil oyun oynamak istiyorum. Hikayeli oyun tarzı olabilir mesela mobilde Bully'yi bitirmiştim bayağı sarmıştı bu tarz oyunlar güzel olur tavsiye olarak. Hikaye tarzı dışındaki oyunlarada açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada telefonumun markası:

Samsung Galaxy J6+ (Plus)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler arkadaşlar. Telefonda offline mobil oyun oynamak istiyorum. Hikayeli oyun tarzı olabilir mesela mobilde Bully'yi bitirmiştim bayağı sarmıştı bu tarz oyunlar güzel olur tavsiye olarak. Hikaye tarzı dışındaki oyunlarada açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada telefonumun markası:

Samsung Galaxy J6+ (Plus)
Machinarium.

Eğer oynamadıysanız Modern Combat 4: Zero Hour'un hikaye modu baya hoşuma gitmişti, şimdilerde oyuna dair pek birşey hatılamıyor olsam da baya keyif aldığımı hatırlıyorum, güzel oyun bakmanızı tavsiye ederim.

Samsung Galaxy j6+ (Plus)

Mad dex.
Smash hit.
Hill climb racing.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı