GeForce NOW Offline oyun oynamak

eserdaldal

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar GeForce NOW'da herhangi bir oyunu bilgisayara yükleyerek offline olarak oynamak mümkün mü? Şu an kullandığım internet bağlantısı çok güvenilir değil, o yüzden örneğin Cyberpunk 2077 Steam üzerinden bilgisayara kurarak internet ihtiyacı olmadan oynamak mümkün mü?
Bu mümkün değilse de tavsiye edebileceğiniz dijital oyun platformu var mı PS+ Plus tarzı olabilir.
Şimdiden teşekkür ederim.

Tam olarak demek istediğinizi anlamadım hocam açıklayabilir misiniz?

Sizin anlattığınız bildiğimiz, oyunu bilgisayara indirmek işte.

Sizin anlattığınız bildiğimiz, oyunu bilgisayara indirmek işte.
sanırım bu mümkün değil cevabımı aldım gibi
tavsiye peki gamepass'da sanırım oyunları bilgisayara kurma şansımız var. tavsiye eder misiniz ?

tavsiye peki gamepass'da sanırım oyunları bilgisayara kurma şansımız var. tavsiye eder misiniz ?
200 tl ye 400 den fazla oyuna sahip oluyorsunuz kesinlikle öneririm.

Mümkün değildir. Biliyorsunuz ama açıklayayım.
Geforce Now, Ps+ veya Gamepass gibi bir oyun platformu değildir. Oyun oynama platformu, yani siz oyun değil bilgisayar kiralıyorsunuz. Oyun oynayacağınız zaman kendi Steam hesabınızdaki oyunu açıyorsunuz kiraladığınız Nvidia bilgisayarı ile. İstediğiniz şeyi yapmak için direk satın aldığınız oyunu indirin binevi.

Netflix gibi platform olarak sadece Gamepass var bilgisayarda, ne yazıkki. Offline şekilde bazı oyunlar oynanabiliyor, ilk açılışta oturum açmanız lazım sonrasında Offline şekilde oynayabilirsiniz. Tabi her oyun için garanti veremem.

Gamepass zaten "İndir, oyna." platformu. Geforce gibi oyunları sanaldan oynayamıyorsunuz zaten. İndirip oynayabilirsiniz. (Gamepass Ultimate için "bulut oyun" avantajı var, PC'lere değil Xbox konsollarına bağlanıp oynayabiliyorsunuz."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…