LozancıEkmek Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 Yer Turkey 30 Mayıs 2020 #1 Merhaba, arkadaşlar 1700 TL Bütçeyle Ofis için hızlı ve sağlam bir PC önerir misiniz? Kasa-PSU dahilin de (Düşük bütçeli olsunlar mümkünse) 1T Harddisk ve SSD olursa güzel olur :'(
Merhaba, arkadaşlar 1700 TL Bütçeyle Ofis için hızlı ve sağlam bir PC önerir misiniz? Kasa-PSU dahilin de (Düşük bütçeli olsunlar mümkünse) 1T Harddisk ve SSD olursa güzel olur :'(
Su değil kezzap Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #2 Kasa ihtiyacını uygun fiyata karşılayabilirim
LozancıEkmek Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 Yer Turkey 30 Mayıs 2020 #3 Su değil kezzap dedi: Kasa ihtiyacını uygun fiyata karşılayabilirim. Genişletmek için tıkla... Kasa benim için değil ya Uygun Bileşenler önerileri istiyorum ona göre satın alacaklar.
Su değil kezzap dedi: Kasa ihtiyacını uygun fiyata karşılayabilirim. Genişletmek için tıkla... Kasa benim için değil ya Uygun Bileşenler önerileri istiyorum ona göre satın alacaklar.