Ofis için 20 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
13000- 20000

Ahmet Yorulmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ofiste kullanabileceğim bir laptop istiyorum. Oyun vs. oynanmayacak. Sadece Google da siteye girerken işlemlerim hızlı olsun, herhangi bir takılma olmasın. Düşüncem 16 GB RAM olması, fiyat performans önerileriniz varsa şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar merhaba. Ofiste kullanabileceğim bir laptop istiyorum. Oyun vs. oynanmayacak. Sadece Google da siteye girerken işlemlerim hızlı olsun, herhangi bir takılma olmasın. Düşüncem 16 GB RAM olması, fiyat performans önerileriniz varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
Tablete ne dersiniz? Artık dizüstü bilgisayarların fiyatları kazık gelmeye başladı bilmiyorum.

Tablete ne dersiniz? Artık dizüstü bilgisayarların fiyatları kazık gelmeye başladı bilmiyorum.

Kankam önerin için teşekkür ederim ama kendim için değil kullanacak kişi 40 yaş üstü o yüzden sadece laptop kullanmayı bildiği için böyle bir talebim oldu. Bunu baz alarak öneriler yapabilirsen çok memnun kalırım. <3

Böyle bir laptop buldum sence dediğim ölçüler için ideal midir ? tavsiye eder misin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı