Bence bu adam bir tanıdığının cebini doldurma niyetinde. Bu işten anlamadığı seçtiği parçalardan belli. Hangi şirketin uygulaması? Muhtemelen sistem gereksinimleri internette bulunuyordur.
Dostum dediğim gibi. Önerdiğim sistemi sana emin ol 2500 TL gayet kaliteli ve tarayıcı üzerinden her işlemi yapabilecek bir seviyede. Bana güvenip, satın alabilirsiniz.
Dostum dediğim gibi. Önerdiğim sistemi sana emin ol 2500 TL gayet kaliteli ve tarayıcı üzerinden her işlemi yapabilecek bir seviyede. Bana güvenip, satın alabilirsiniz.
Ranker Orion Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mini Tower Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!
Kingston 240GB HyperX Fury Okuma 500MB-Yazma 500MB SATA SSD (KC-S44240-6F) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kingston 8GB Fury Beast 2400mhz CL15 DDR4 Ram (HX424C15FB3/8) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte A320M S2H 3200mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD Ryzen 3 3200G 3.6 Ghz 4Çekirdek 6MB AM4 12nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Fazla maliyet çıkarmadan, sorun çıkarmayacak parçalar seçmeye çalıştım.