Ofis işleri için Aspire 5 A515-57-55WR alınır mı?

bg35

Hectopat
Acer Aspire 5 A515-57-55WR İntel Core İ5 12450H 32GB 512GB SSD

Arkadaşlar, ofis ve gündelik kullanım için bu sisteme geçmek istiyorum. Özellikler de makul duruyor, özellikle işlemcisi vs. Siz ne düşünürsünüz? Bir de satıcı pek bilindik gelmedi fakat platform Hepsiburada sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine aynı modelin şu versiyonu alırsın ve üstüne 600-700 TL'ye RAM alıp çift kanal yaparsın 5000 TL cebinde kalır. 16 GB çift kanal ofis işleri için çok rahat yeter. Bu laptopun yükseltme seçenekleri fazla ve soğutması iyi.

Son düzenleme:
Onun yerine aynı modelin şu versiyonu alırsın ve üstüne 600-700 TL'ye RAM alıp çift kanal yaparsın 5000 TL cebinde kalır. 16 GB çift kanal ofis işleri için çok rahat yeter. Bu laptopun yükselteme seçenekleri fazla ve soğutması iyi.

Teşekkür ederim tavsiye için

Onun yerine aynı modelin şu versiyonu alırsın ve üstüne 600-700 TL'ye RAM alıp çift kanal yaparsın 5000 TL cebinde kalır. 16 GB çift kanal ofis işleri için çok rahat yeter. Bu laptopun yükseltme seçenekleri fazla ve soğutması iyi.

Hocam çok daha makul geldi sipariş verdim 8 daha ram takacağım. Sanırım acer markalarda ram takma durumlarında garanti iptal olmuyormuş ama tam emin değilim olsa da problem yok.

Son düzenleme:
Hocam çok daha makul geldi sipariş verdim 8 daha RAM takacağım. Sanırım Acer markalarda RAM takma durumlarında garanti iptal olmuyormuş ama tam emin değilim olsa da problem yok.

Donanım yükseltmesi genel olarak hiçbir markada garantiyi bozmuyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı