Ofisel Alpha Fab1 Nasıldır?

5 Kasım Cuma günü kendi sitesi üzerinden aynı koltuğu sipariş verdim. Duyduğuma göre koltuğu siparişten sonra üretip gönderiyorlar. Yorumlara bakacak olursak fiyatına göre gayet uygun özelliklere sahip. Ürün elime geçtiğinde ilk izlenimlerimi sizinle paylaşacağım.

5 Kasım Cuma günü kendi sitesi üzerinden aynı koltuğu sipariş verdim. Duyduğuma göre koltuğu siparişten sonra üretip gönderiyorlar. Yorumlara bakacak olursak fiyatına göre gayet uygun özelliklere sahip. Ürün elime geçtiğinde ilk izlenimlerimi sizinle paylaşacağım.
Teşekkür ederim hocam, bekliyorum yorumunuzu.
Koltuk geldi mi hocam, deneyiminiz nasıl?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam, bekliyorum yorumunuzu.

Koltuk geldi mi hocam, deneyiminiz nasıl?

Merhabalar, 5 Kasım cuma günü sipariş verdiğim koltuk bugün elime ulaştı ki bu 18 gün ediyor. Kargodaki gecikmeyi sorduğum zaman ürünlerin sıfırdan üretildiğini ve açıklama kısmında 7-10 gün (hafta sonları hariç) arasında gönderim sağlandığını yazdılar. Ürüne gelecek olursak, bazı yorumlarda gördüğüm eksik parça çıkması durumunu ben yaşamadım. Her şey eksiksizdi. Kurulum da oldukça kolaydı. Şunu söylemem gerek, koltuğun kumaşı fazlasıyla kaliteli bir hissiyata sahip. Terletmeyeceğini düşünüyorum. Mekanizması ise videoda gösterilenin aksine krom olarak gelmedi. 1.80 cm boya ve 80 kilo ağırlığa sahibim ve ne küçük ne de büyük geliyor. Bir ürünü almadan önce uzun uzun araştıran birisi olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim, 775₺ gibi bir ücretle alabileceğin en mantıklı oyuncu koltuğu olabilir. Türksit vb. gibi muadil hatta daha uygun fiyatlı koltuklara hiç bulaşma derim. İleride uzun kullanım tecrübelerimi de aktaracağım. Ürüne puanım 8/10 sorularınız varsa cevaplayabilirim.
İyi günler dilerim.

Dosya Ekleri

• IMG_20211123_164615_8.jpg
    IMG_20211123_164615_8.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20211123_164652_7.jpg
    IMG_20211123_164652_7.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 73
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı