Ofisel güvenilir mi?

mersin adana kocaeli gibi yerlerde dahilmi buna ?
O konuda bir bilgim yok ancak bulunduğunuz yerdeki kargo firmalarının büyük araçları varsa yada merkezi bir noktada oturuyorsanız adrese teslim yapabilirler. Birden fazla kargo ile çalışıyorlar bana aras ile gönderim yaptılar ancak dediğim gibi ürün adresime araç yetersizliği ile gelmedi. Aras kargo çalışanları beni arayarak durumu izah ettiler bende mecburen kendim aldım.

O konuda bir bilgim yok ancak bulunduğunuz yerdeki kargo firmalarının büyük araçları varsa yada merkezi bir noktada oturuyorsanız adrese teslim yapabilirler. Birden fazla kargo ile çalışıyorlar bana aras ile gönderim yaptılar ancak dediğim gibi ürün adresime araç yetersizliği ile gelmedi. Aras kargo çalışanları beni arayarak durumu izah ettiler bende mecburen kendim aldım.
hocam burdan alımmı 9 taksit 810 tl geliyor ve aras kargo ?

OFİSEL ALPHA OYUNCU KOLTUĞU KOLTUĞU KIRMIZI - 96555K Fiyatları ve Özellikleri

Vallahi dostum koltuklar hakkında pek bir bilgim yok ancak bu tarz koltukları pek önermiyorlar bana kalırsa kalitesiz duruyor herhangi bir ofis koltuğu bundan daha rahat olur gibi geldi. Biraz araştırma yaptım ancak sana önerebileceğim bir koltukta bulamadım. Acelen yoksa biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ediyorum.

Vallahi dostum koltuklar hakkında pek bir bilgim yok ancak bu tarz koltukları pek önermiyorlar bana kalırsa kalitesiz duruyor herhangi bir ofis koltuğu bundan daha rahat olur gibi geldi. Biraz araştırma yaptım ancak sana önerebileceğim bir koltukta bulamadım. Acelen yoksa biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ediyorum.
valla hocam 3 tane buldum linklerini atıyorum acik almam lazım koltuk kırık bu 4 lüden birini önerme şanşın varmı Link geliyor

Link1:

Game Master - R64 Oyuncu Koltuğu Fiyatları ve Özellikleri
Link:
Türksit Concorde Yönetici Koltuğu
Türksit Concorde Yönetici Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
link3:
OfisinHazır Tulpar Oyuncu Koltuğu / Kırmızı
OfisinHazır Tulpar Oyuncu Koltuğu / Kırmızı Fiyatı

Vallahi hocam 3 tane buldum linklerini atıyorum acik almam lazım koltuk kırık bu 4 lüden birini önerme şanşın var mı link geliyor.

Link1:

Game Master - R64 Oyuncu Koltuğu Fiyatları ve Özellikleri
Link:
Türksit concorde yönetici koltuğu.
Türksit Concorde Yönetici Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Link3:
Ofisinhazır Tulpar oyuncu koltuğu / kırmızı.
OfisinHazır Tulpar Oyuncu Koltuğu / Kırmızı Fiyatı

Ucuz bir ürün alıp sonra daha iyisini alabilirseniz Game Master R36'yı alın. Ancak tek sefer alacağım diyorsanız diğerleri aynı gibi geldi. Ofisin Tulpar koltuğunu alabilirsiniz. Seçmek için bir sebebim yok daha fazla yorum yapılmış tercih eden kişi sayısı daha çok olmuş. Son karar sizin.

Ucuz bir ürün alıp sonra daha iyisini alabilirseniz Game Master R36'yı alın. Ancak tek sefer alacağım diyorsanız diğerleri aynı gibi geldi. Ofisin Tulpar koltuğunu alabilirsiniz. Seçmek için bir sebebim yok daha fazla yorum yapılmış tercih eden kişi sayısı daha çok olmuş. Son karar sizin.
hocam xdrive alıcam ama iphone 11 alıcam az kaldı 2-3 daha beklemek istemiyorum telefon için ondan dolayı:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı