OgnitorenKs Toolbox kullanımı

Bunu şöyle anlatayım size. Sistem bunu byte cinsi ile veriyor. Siz onu 3 defa 1024 e bölmeniz gerekli. Yanı şu şekilde;

C#:
double islem = ram_miktari / 1024 / 1024 / 1024;
Hesap kısmıyla ilgili sorunum yok hocam. Bir ara tekrar deneme yaptığımda SS atarsam daha net anlarsınız sorunu.

Ram türüyle alakalı bölümü ekledim hocam çok teşekkür ederim.

Sanırım kapasite kısmını diyorsunuz. Değeri for döngüsü ile çekerken ekrana basmadan dediğim işlemi yapar iseniz 8 GB olarak gösterir.

Rica ederim.

Hocam ben bilmeden regedit yükle regedit topla ve Windows hazır reg kısmını yazdım bunları yaptım 2-3 kere ne olduklarını anlamadım bir sorun olur mu Mount falanda anlamadım topla yükleyi de anlamadım sorun olur mu?

Hocam bu projeyi bence hiç geliştirmeyi bırakmayın.
Hocam projeyi gittiği yere kadar götürecem. Sürekli yeni şeyler ekleyeceğim. Farklı yazılım dilleri ögrenip uygulama haline getirmek istiyorum. Bakalım kafamda çok şey var, umarım başarabilirim.
Hocam mesajınızı yeni gördüm. Sitede muhtemelen sorun var.
Herhangi bir sorun olmaz. O bölüm mount edilen sistemin reg dosyasını yüklü sisteme entegre eder. Buraya reg kaydı eklemek isterseniz konu içinde verdiğim şekilde düzenlenmesi gerekmektedir. Müsait bir zamanda video çekerek tüm konuları detaylıca anlatacağım
OgnitorenKs Toolbox v1.5 sürümüne güncellenmiştir. Yeni sürümü indirmek için konu içindeki linki kullanabilirsiniz yada aşağıdaki linke tıklayınız.
[CODE title="v1.5 güncelleme notları"]-----------------
► Versiyon 1.5 -
-----------------
Yayınlanma Tarihi: 27 Aralık 2021

• Windows Düzenleme > ISO hazırlama bölümüne etiket ve ISO isim verme özelliği eklendi.
• Setup düzenleme bölümünde duraklamaya neden olan komut kaldırıldı.
• WIM Mount bölümüne boot.wim çıkarma desteği eklendi.
• Kullanıcı hesap yönetimi bölümünde iç bölümlere X tuşu menüye dönüş olarak ayarlandı.
• Sistem hakkında bölümünde Ram kısmına Soket yapısı eklendi. (Eray Türkay'a verdiği bilgi için teşekkür ederim.)
• İndirme işlemlerinde ilerleme çubuğu eklendi. (KaanBeyhan'a [DOGGEST] verdiği bilgi için teşekkür ederim.)
• TaskbarX indirme linki yenilendi. (1.7.3.0 > 1.7.4.0)[/CODE]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…