OgnitorenKs Toolbox kullanımı

Hocam GitHub'da açık kaynak geliştirirseniz daha çok kişiye yayılmasına vesili olur.

Eğer isterseniz tabii ki.

Hocam GitHub'da açık kaynak geliştirirseniz daha çok kişiye yayılmasına vesili olur.

Eğer isterseniz tabii ki.
Github hesabını açmıştım. Yükleyecektim sonra bakarım dedim erteledim. Bakma fırsatım olmadı sonra Github nasıl proje yüklendiğini öğrenmem lazım çünkü platformu hiç kullanmadım.

Github hesabını açmıştım. Yükleyecektim sonra bakarım dedim erteledim. Bakma fırsatım olmadı sonra Github nasıl proje yüklendiğini öğrenmem lazım çünkü platformu hiç kullanmadım.
Git kullanmayı öğrenin. İsterseniz İngilizce zor geliyor derseniz Türkçe bir git'le ilgili bilgi sahibi olabileceğiniz kitap önerebilirim.

Hocam Ali Özgür Git kitabı size başlangıç için yardımcı olacaktır. Ayrıca kolay olması için arayüzlü git istemcileri kullanabilirsiniz.

Bir özellik daha önereyim. Sisteme ilk işletim sistemi kurulduğu tarihi öğrenebiliriz. Aslında bunu ben Gözcü için geliştirmiştim. Bu sayede format atılıp atılmadığını tespit edebilirsiniz.

C#:
object os_install_date = queryObj["InstallDate"];
string os_install_date_x64 = Convert.ToString(os_install_date);
OS_Install_V.Text = os_install_date_x64.Substring(6, 2) + "." + os_install_date_x64.Substring(4, 2) + "." + os_install_date_x64.Substring(0, 4) + " - " + os_install_date_x64.Substring(8, 2) + ":" + os_install_date_x64.Substring(10, 2);

Kodu biraz uzun @OgnitorenKs

Son düzenleme:
Hocam eklenmesi baya hoş olur. Yarınki gündeme bu tavsiyenizi aldım.

Bu sayede bilgisayarcıya format atmak için götüren kişilere format atmayıp, sadece masaüstü kısmını varsayılana getirmenin önüne geçiyor.
Mesleği bilgisayar tamir etmek olan bir insan neden böyle bir şey yapar. İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Yazık gerçekten bilmeyen insanları böyle tokatlayıp insanız diye geçinenlere çok ayar oluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…