OgnitorenKs Toolbox kullanımı

Tamamdır hocam sizi de yorduk kusura bakmayın .
Yok hocam estağfurullah, siz söylemesiniz haberim olmayacak iyi oldu erkenden öğrenmem.
@e.n.e.s , @356463
Hocam wmic komutlarının hepsini kaldırdım. Yerlerine Microsoft'un önerdiği powershell komutlarını getirdim. Toolbox'da inceleme yapmak isterseniz bu sürüm ile bakabilirsiniz. Henüz geliştirme sürecinde olan v.1.8 sürümünü paylaştım. Çoklu seçim bölümünde çalışma yaptığım için genişletilmiş menüye açılacaktır.
Toolbox.Fix.zip

Son düzenleme:
Ben bir hata keşfettim. Bazı harfler garip görünüyor.

Ben bir hata keşfettim. Bazı harfler garip görünüyor.
Hocam .bat dosyaları varsayılan olarak UTF-8 dil desteğiyle açılıyor. Bu sürümde türkçe dil desteği yok. Türkçe dil desteğini Notepad++ üzerinden OEM857 yaparak halledebiliyorum. Bunların çıktısı komut ekranında sorunsuzdur ancak OEM857 dil desteği kullanılan bir .bat dosyası ve metin belgesi UTF-8 ile okunmaya çalışınca Türkçe karakterler bozuk gözükmektedir. Github üzerinde Türkçe dil desteği bile yok iken böyle seçenek koyduklarını düşünmüyorum. Yani komutlarda karakter hatası görmek istemiyorsanız.

Notepad++ > Kodlama > Karakter takımı > Türkçe > OEM857 olarak açılması gerekmektedir.

Hocam CMD'de bozuk görünüyor ama belki Windows 7 üzerinde açtığım içindir.
Toolbox Windows 10 ve 11 sitemler içindir hocam. Windows 8.1'de bile çalışmıyor, Windows 7'de çalışmasını beklemiyorum.

Versiyon 1.8 sürümü yayınlandı.

Genişletilmiş liste

Sistem hakkında

[CODE title="Versiyon 1.8 sürümü içeriği;"]-----------------
► Versiyon 1.8 -
-----------------
Yayınlanma Tarihi: 08.01.2022

• Wifi Crack bölümü eklendi.
• Bu bölümde sisteme girdiğiniz Wifi liste ve şifrelerini görebilirsiniz.
• Çalışmasını toolbox'a eklediği için Archley'e teşekkür ederim.
• Simge hatasını düzelt bölümüne yeni parametre eklendi.
• Explorer Resetten sonra Explorer'ın açılmama hatası giderildi.
• FAT32 to NTFS bölümü ana ekrandan ayrıldı. Yeni bölümde artık diskleri ve isimlerini görerek rahat bir şekilde işlem yapabilirsiniz.
• Sistem hakkında bölümünün tüm komutları yenilendi. Eklenenler;
• Windows 11 beta sürümlerinde Microsoft tarafından wmic uygulaması kaldırılmasından dolayı oluşan hata düzeltildi.
• Saat dilimi
• HDD/SSD disk bilgisi
• Kullanıcı Hesap Yönetimi bölümünde 7 numaralı bölümün kodları yenilendi.
• "Çoklu indirme" bölümü "Listeyi Genişlet >>>" olarak değiştirildi. 52 işlem numarası "Z" olarak değiştirildi.
• Liste genişletildiğinde Bonus bölümünde de programlar göreceksiniz. Bu bölümde zamanla yapılacak eklemeler için boş alanlar bıraktım.
• Liste genişlet seçildiğinde artık çoklu seçim yapacaksanız. İki işlevi bir arada sundum.
• Online katılımsız bölümündeki program listesi güncellendi.
• Mem Reduct yazılımı eklendi. Sessiz kurulum için Autoit ile script hazırladım.
• Python / Microsoft Office 2019 / Stellarium / Recuva;
• AOEMI Partition Assistans / Python / PhyCharm;
• Visual Studio Code / Github / Git / İnternet Download Manager
• World Of Tanks / Genshin Impact / Valorant oyunları eklendi.
• TaskbarX bölümündeki kod hatası giderildi.
• Signal indirme linki yenilendi. (5.26.1 > 5.27.1)
• Steam indirme linki yenilendi.
• Edge indirme linki yenilendi. (v96 > v97)
• Libre Office indirme linki yenilendi. (7.2.4 > 7.2.5)
• Krita indirme linki yenilendi. (5.0.0 > 5.0.2)
• ShareX indirme linki yenilendi. (13.6.1 > 13.7.0)
• K-Lite indirme linki yenilendi. (16.6.5 > 16.7.0)
• Hibit Uninstaller indirme linki yenilendi. (2.7.15 > 2.7.35)[/CODE]

Son düzenleme:
Rica ederim hocam.
Ayrıca Net Crack bölümünde şifreler açıldıktan sonra hata sesi çıkıyor. Sadece bende mi var?

Rica ederim hocam.
Ayrıca Net Crack bölümünde şifreler açıldıktan sonra hata sesi çıkıyor. Sadece bende mi var?
Hocam Windows sesleri komut ekranındaki işlemlere tepki vererek ses verebiliyor. Uyarı seslerini sevmiyorsanız, ses ayarlarından tüm uyarı seslerini kapatabilirsiniz.
Konuyu takip edenlerden bir fikir almak istiyorum. Toolbox içine programların ne işe yaradığı konusunda bilgi notları bırakacağım. Kullanıcı bir program hakkında bilgi almak istediğinde işlem numarasının sonun "i" ekleyerek bilgi alabilecek. Örnek; 1i , 10i gibi.

Aşağıda örnek bir çalışma yaptım. Sizce böyle bir şeye gerek var mıdır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…